RECEPT ZA PICU KAKVU DO SADA NISTE SPREMALI: Svaki KOMAD će nestati sa TANJIRA
Pica, Foto: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic

Preukusno

RECEPT ZA PICU KAKVU DO SADA NISTE SPREMALI: Svaki KOMAD će nestati sa TANJIRA

Zatim isprskajte preostalim uljem, pospite morskom solju i garnirajte origanom

Objavljeno: 23:41h

Ovakvu picu pravićete uvek

Sastojci za fil:

60 g zelenih maslina bez košpica

čenj belog luka

60 ml maslinovog ulja

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic

kašičica origana

400-500 g kuvanog krompira

150 g paradajza isečenog na kolutove

100 g sira

krupna morska so.

Priprema:

1. Iseckajte sitno masline. Ogulite beli luk, izgnječite ga i propržite na ulju. Umešajte origano i sklonite sa vatre. Kuvani krompir uzduž isecite na tanke kriške.

Pica
foto: Printscreen/Youtube/Lecker schnell

2. Rernu zagrejte na 200 stepeni. Obložite dva pleha papirom za pečenje.

Testo podelite na dva dela i oklagijom istanjite na dva kruga. Stavite ih na plehove i tanko pospite s malo sira.

Odozgo poređajte krompir, paradajz i masline.

Poprskajte uljem, pospite ostatkom sira i pecite u rerni oko 20 minuta. Zatim isprskajte preostalim uljem, pospite morskom solju i garnirajte origanom.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.