SIPAJTE OVO U KADU PRED SPAVANJE I GLEDAJTE ŠTA ĆE BITI: Kada ujutru uđete u KUPATILO, stalno ćete TO RADITI
Kada, Foto: Printscreen Facebook/Mums Who Clean

savet

SIPAJTE OVO U KADU PRED SPAVANJE I GLEDAJTE ŠTA ĆE BITI: Kada ujutru uđete u KUPATILO, stalno ćete TO RADITI

Većinu sredstava, kad naprskate po površini, potrebno je ostaviti neko vreme da razgrade nečistoće i ubiju bakterije, obično oko 5 minuta

Objavljeno: 20:02h

Prilikom čišćenja kade, većina će uzeti svoje provereno sredstvo za čišćenje kupatila, obilno poprskati i sagnuti se da dobro prebriše sunđerom. Zatim će sredstvo i prljavštinu jednostavno ukloniti vodom. Ceo proces će trajati možda minut ili dva, a to je greška zbog koje kadu (i kupatilo) nikad nećete očistiti kako treba.

WC šolja, WC, Čišćenje
foto: Profimedia

Najjednostavnije je da sledite uputstva na etiketi, jer će tek tada deterdžent odraditi posao kako treba. Zašto? Većinu sredstava, kad naprskate po površini, potrebno je ostaviti neko vreme da razgrade nečistoće i ubiju bakterije, obično oko 5 minuta. Zato deterdžent nikad nemojte odmah isprati.

Na tvrdokornim naslagama koristite grublju četkicu, ali ne i abrazivno sredstvo za čišćenje. U područjima s tvrdom vodom koristite sredstvo za čišćenje kamenca, posebno oko slavina.

1 / 3 Foto: Profimedia

Ostavite preko noći

Ako je, kada jako prljava, napunite je toplom vodom, dodajte nekoliko kašika biološkog praška i ostavite da se natapa preko noći. Isperite dobro pre nego što ponovo uskočite u kadu.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media