NAPRAVITE PIJANE KOBASICE ZA RUČAK VEĆ SUTRA: Ispržite ih u PIKANTNOM SOSU i dobićete pravo GURMANSKO JELO (RECEPT)
Kobasice, Foto: Profimedia

preukusno

NAPRAVITE PIJANE KOBASICE ZA RUČAK VEĆ SUTRA: Ispržite ih u PIKANTNOM SOSU i dobićete pravo GURMANSKO JELO (RECEPT)

Gurmansko jelo od jednostavnih sastojaka će svakoga oduševiti već na prvi zalogaj, a ono što je bitno je da će uspeti i početnicima u kuhinji

Objavljeno: 22:35h

Nekada nije moglo da se zamisli jelo bez pravih domaćinskih kobasica koje se najčešće spremaju na roštilju.

Stvar ukusa vam predlaže da isprobate odličan recept za kobasice spremljene u pivu na dosta crnog luka. Gurmansko jelo od jednostavnih sastojaka će svakoga oduševiti već na prvi zalogaj, a ono što je bitno je da će uspeti i početnicima u kuhinji.

Sastojci:

500 g kobasica

700 g crnog luka

Kobasice, Kobasica, Meso
foto: Profimedia

1 čaša piva

1 ljuta papričica

Priprema: Kobasice propržite na ulju, pa ih izvadite iz tiganja. Zatim u istom propržite seckan crni luk. U tepsiju poslažite propržen luk, onda dodajte kobasice (možete i da ih isečete), seckanu ljutu papričicu i začinite po želji. Prelijte pivom i pecite u zagrejanoj rerni na 180°C oko 15 minuta.

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.