OVAKO RUSI SPREMAJU PAPRIKAŠ: Ukusniji je od NAŠEG zbog 1 POVRĆA, odlepićete za RECEPTOM
Paprikaš, Foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

njami

OVAKO RUSI SPREMAJU PAPRIKAŠ: Ukusniji je od NAŠEG zbog 1 POVRĆA, odlepićete za RECEPTOM

Svakao uživaćete u ukus jer je čorbasto, zastino i ukusno

Objavljeno:

Umesto klasičnog pripremite ruski krompir paprikaš.

Krompir paprikaš je jelo na kašiku koje svi vole, a lako se sprema. Stavite sastojke da se kuvaju, a vi u međuvremenu popijete kafu. Svakao uživaćete u ukus jer je čorbasto, zastino i ukusno.

Sastojci:

Paprikaš na ruski način
foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

7 bataka

2 šargarepe

2 crna luka

700 g boranije

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

3 krompira

100 ml paradaz sosa

Priprema:

Paprikaš na ruski način
foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

Batake posolite i pobiberite, pa ih propržite na ulju. Kada okrenete meso na drugu stranu dodajte seckanu šargarepu. Zatim dodajte boraniju i seckani crni luk. Poklopite i dinstajte oko 8 minuta na srednjoj temperaturi.

Sada ga napravite po ruskom receptu tako što ćete dodati boraniju, koja će paprikašu da dati specifičan ukus, a Rusi ga pripremaju i sa batacima

Paprikaš na ruski način
foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

Nakon toga dodajte krompir isečen na veće kocke. Sipajte litar vode i poklopite. Kuvajte na laganoj temperaturi oko 20 minuta. Pred kraj sipajte paradaz sok i začinite po želji. Kuvajte još 5 minuta na laganoj temperaturi.

(Espreso / Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.