Kako mesec rođenja utiče na vašu sudbinu? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

moćni, ranjivi ili proračunati?

Kako mesec rođenja utiče na vašu sudbinu? (FOTO) (GIF)

Uporne i neustrašive, nezavisne i direktne, one će postizati uspeh prevazilazeći sve prepreke, a rođene su u...
Objavljeno:

9. Septembar

Septembarske osobe suemotivne i temperamentne. Od drugih se razlikuju po razboritsti i proračunljivosti. Izuzetno su samoljubive i pomalo škrte, zato se teško odvajaju od novca. Vole da budu u društvu, ali uvek traže sopstvenu korist. Veoma su ljubomorne, izuzetno su pedantne i znaju veoma dobro da kuvaju.

foto: giphy

10. Oktobar

U oktobru se rađaju veoma jednostavne u komunikaciji, odgovorne i oštroumne osobe. Umereno su praktične, ali u isto vreme i velikodušne. Odluke donose veoma oprezno. Imaju dobru memoriju. Veoma su principijelne, i ne opraštaju izdaju, mada uvek pokušavaju da sačuvaju porodicu, u kojoj zauzimaju lidersku poziciju.

foto: Profimedia

11. Novembar

Proračunljive i sebične osobe. Veoma su jake ličnosti sa visokim nivoom intuicije. Njihovi partneri će morati da prihvate činjenicu da se njihovo mišljenje neće često uzimati u obzir. Veoma su strasne u ljubavi, seksualne i temperamentne. One znaju da vole duboko i jako.

foto: profimedia

12. Decembar

Decembarske osobe su emotivne sa eksplozivnim karakterom. Uporne i neustrašive, nezavisne i direktne, one će postizati uspeh prevazilazeći sve prepreke. Veoma su komunikativne, romantične, idealistične, dobri su prijatelji. Ne odlikuju se štedljivošću i veoma su temperamentne, tako da u porodičnom životu često imaju poteškoće.

foto: giphy

Bonus video:

13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor! Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete? Napravite dovoljno prostora za sve što vam treba!

(Espreso.co.rs / Izvor: atma.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.