Kako mesec rođenja utiče na vašu sudbinu? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

moćni, ranjivi ili proračunati?

Kako mesec rođenja utiče na vašu sudbinu? (FOTO) (GIF)

Uporne i neustrašive, nezavisne i direktne, one će postizati uspeh prevazilazeći sve prepreke, a rođene su u...
Objavljeno:

5. Maj

U maju se rađaju samostalne i zahtevne, beskompromisne i odlučne osobe. Ne opraštaju lako, nikome, može lako doći i do razvoda, mada će, kasnije, neminovno žaliti. To su tvrdoglave osobe i lideri, zato je njima lakše da zauzmu kancelariju šefa, nego da pronađu ljubav svog života. Prioritet im je sve materijalno.

foto: profimedia

6. Jun

Junske osobe su veoma oprezne. Često su ranjive i nesigurne, ali pri tome, su toliko dobre da nikad neće biti osvetoljubive. Ne vole sukobe, imaju dobru intuiciju, koja im pomaže u izbegavanju konflikata. Postupaju, prema raspoloženju.

foto: giphy

7. Jul

U ovom mesecu se rađaju skromne i stidljive osobe. Često brinu i stalno se bave samoispitivanjem. Čitav njihov život je potčinjen raspoloženju. Skromne i romantične, u stanju su da duboko osećaju, ali nikad to ne pokazuju. Dom i porodica su, za ove osobe, najvažnija životna stvar.

foto: profimedia

8. Avgust

Najponosnije i najnezavisnije osobe su rađaju u ovom mesecu. One su dobre i plemenite, ali veoma željne moći. Vole da budu u centru pažnje, veoma cene nezavisnost. Imaju veliku harizmu, i uprkos mnoštvu zainteresovanih osoba, najviše vrednuju porodične odnose. Vrlo su iskrene i pristojne, zato su često, podložne prevari.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.