OVA NIŠLIJKA ZALUDELA JE JUGOSLAVIJU A PRVA JE MEĐU SRPKINJAMA KOJA JE RADILA OVO:Kad joj vidite slike SRUŠIĆETE SE
Foto: Printscreen/Instagram

otkrivamo

OVA NIŠLIJKA ZALUDELA JE JUGOSLAVIJU A PRVA JE MEĐU SRPKINJAMA KOJA JE RADILA OVO:Kad joj vidite slike SRUŠIĆETE SE

Nensi je svoju karijeru započela kao novinarka na niškoj televiziji, a onda joj se sreća osmehnula te je dobila zelenu kartu za SAD.

Objavljeno:

Nišlijka Snežana Nensi Pešić nosi titulu prve pratilje mis Kalifonije, a pored toga veoma je obrazovana.

Snežana Nensi Pešić postala je veoma uspešna u Americi u kojoj živi duže od deset godina, a jedan od najistaknutijih uspeha jeste osvajanje drugog mesta na prestižnom izboru za mis.

Nensi je svoju karijeru započela kao novinarka na niškoj televiziji, a onda joj se sreća osmehnula te je dobila zelenu kartu za SAD.

Zdravije je Nakon kontrole od strane Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta utvrđeno je da specijalne sorte lubenica i dinja ne sadrže nikakve ostatak

Osim toga što je prava lepotica, ova Nišlijka je veoma obrazovana. Dok je u rodnoj Srbiji završila Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, u Americi je završila sociologiju na "California State University".

Tako je stekla dvojno državljanstvo, a svoj život nastavila je u Americi, u Los Anđelesu gde je dobila i posao.

"Trenutno radim kao behavior therapist, što je nešto poput terapeuta za ispravljanje ponašanja sa autističnom decom u osnovnoj školi. U planu mi je da postanem učiteljica za decu sa specijalnim potrebama/autizmom i trenutno polažem ispite kako bih aplicirala za program na California State University i dobila licencu za rad u Los Angeles Unified School District – LAUSD", izjavila je ona ranije za Niške vesti.

Ono što se smatra velikim uspehom i o čemu mnoge devojke sanjaju Nensi je pre dve godine ostvarila. Inače ona živi u Porter Ranch- u, a upravo pre dve godine izabrana je za "Mis Woman Porter Ranch".

Tom titulom stekla je pravo da učestvuje na zvaničnom izboru za Mis Woman California United States.

"Ja sam osvojila drugo mesto i zvanično sam postala prva pratilja. Ujedno sam i prva Srpkinja koja se takmičila na ovom prestižnom izboru. Takmičila sam se u kategoriji "36+ godina, neudata, bez dece"" objasnila je ona.

Ona takođe aktivno učestvuje i u organizaciji "Miss Serbian Diaspora USA 2020".

"Tu sam član izbornog komiteta i žirija, ali i zadužena sam za obuku misica za njihov finalni nastup", istakla je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.