DNEVNI HOROSKOP ZA 21. SEPTEMBAR: Bikovi NAPETI, a jedan znak čeka IZAZOV
Horoskop, Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. SEPTEMBAR: Bikovi NAPETI, a jedan znak čeka IZAZOV

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Objavljeno:

OVAN

Nije vas napustila jučerašnja napetost ali ste danas bolje raspoloženi za poslovne aktivnosti. Popodne je mnogo bolje za sve što ste planirali pa se posvetite tom delu dana. U emotivnom polju ste dobro organizovani. Zdravlje je veoma dobro.

BIK

Tranzitni mesec u Lavu ume dobro da vas uzburka. Zato se danas osećate veoma nejasno i napeto. Promenljivo je vaše ponašanje prema saradnicima i okolini. Uzrok neprijatnosti potražite u sebi i svom ličnom unutrašnjem pritisku. Napetost i nervoza.

Stres
foto: Profimedia

BLIZANCI

Danas poslovi idu u boljem smeru jer ste mnogo pričljiviji i bolji u komunikaciji. Zato vas novi momenti mogu veoma iznenaditi. Provedite sa partnerom prijatno popodne jer druge opcije nemate. Zdravlje je veoma solidno i stabilno.

RAK

Aktuelni poslovi se veoma zanimljivi jer danas imate dobru računicu. Dok neki izazovi nestaju sami od sebe vi idete napred. Potreba da određujete nova pravila u partnerskim odnosima može imati negativne komentare. Zdravlje je jako promenljivo.

LAV

Vi ste u svojoj energiji jer je tranzitni Mesec u vašem znaku. Zato je dan pojačano bolji od prethodnog a imate i novu samostalnost i samopouzdanje. Prepustite se čarima i šarmu jedne Škorpije i dan će vam biti veoma zanimljiv. Zdravlje solidno.

Horoskop
foto: Profimedia

DEVICA

Uspeh na poslovnom planu ne gubi smisao ako imate sa kim da ga podelite. Zato podelite zadovoljstvo sa kolegama i prijateljima. Dobro procenite koliki se šanse u odnosu na poziciju u kojoj se nalazite. Zdravlje je bez većih opštih tegoba.

VAGA

I dalje se ne snalazite sa novcem na način na koji biste želeli. Zato sredite troškove i pokušajte da štedite. Imate pogrešne metode na poslovnom planu. U emotivnim životu niste fokusirani bavite nebitnim osobama. Zdravlje je veoma stabilno i dobro.

ŠKORPIJA

Dobre prilike su pred vama ali realizacija je spora i otežana. Zato treba da gajite poslovno veće strpljenje. Novo poznastvo budi stare emocije koje ste odavno potisnuli. Ne znate šta vas je snašlo. Nemate hronični problem sa zdravljem.

STRELAC

Mesec je u znaku Lava i ovaj tranzit puni vaš dan odličnom energijom. Zato su poslovi lagani i veoma organizovani. Polje emocija je i više nnego naglašeno. Usmerite svoje raspoloženje ka osobama koje umeju da ga prihvate. Zdravlje dobro.

Horoskop
foto: Profimedia

JARAC

Mars u Blizancima ne dopušta da budete učtivi. Zato ste danas veoma grubi i raspoloženi za prepirku. Moguće su svađe sa nadređenima. Polje ljubavi nije naglašeno jer su vam obaveze okupirale misli. Zdravlje je sasvim dobro i stabilno.

VODOLIJA

Nije potrebno da menjate strategiju i da se plašite rutine. Niko još nije umro od rutine pa je za danas očekivati da ćete uspešno preživeti poslovni dan. Više nego ranije oduzimate pravo nekoj osobi da vam sve objasni. Zdravlje solidno.

RIBE

Niste aktivni u praktičnom delu ali ste na priči sjajni. Ipak od svega obećanog pojedine poslove morate uraditi. Neće biti lako ali će biti isplativo jer ste kreativni i maštoviti. Veoma ste poželjni u društvu prijatelja. Zdravlje sasvim dobro.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.