10. SEPTEMBRA STIŽE PUN MESEC U RIBAMA: Ova 3 znaka ZODIJAKA čekaju VELIKI PROBLEMI
Pun Mesec, Foto: Profimedia

da li ste vi među njima?

10. SEPTEMBRA STIŽE PUN MESEC U RIBAMA: Ova 3 znaka ZODIJAKA čekaju VELIKI PROBLEMI

Pun Mesec će kao i uvek doneti dramu, a posebno sledeća tri znaka Zodijaka će to osetiti na svojoj koži

Objavljeno: 22:50h

Pun Mesec u septembru će se pojaviti 10. septembra. Iako je pun Mesec period za preduzimanje akcije, ovog puta zbog intezivne retrogradnosti, bolje bi bilo da pričekate sa planovima i konkretnim potezima ali i bilo kakvim naglim donešenjem odluka.

Pun Mesec će kao i uvek doneti dramu, a posebno sledeća tri znaka Zodijaka će to osetiti na svojoj koži:

BLIZANCI

Ovo je vrlo važan period za karijeru i imidž u javnosti svih Blizanaca, pa je moguće da će osobe rođene u ovom znaku osećati pritisak oko toga kakav utisak ostavljate na okolinu. Ovo će za vas biti period pun akcije i možda ćete se osećati prinuđenim da napravite velike poteze, ali ovo nije trenutak za takve odluke. Radije sačekajte što je duže moguće pre donošenje važnih odluka, piše "Bustle".

Horoskop
foto: Profimedia

DEVICA

Pun Mesec u Ribama će posebno uticati na vaš odnose. Moguće je da ćete ponovo stupiti u kontakt sa nekim bivšim ljubavima, udvaračima ili prijateljima, posebno u vreme retrgoradnog Merkura. Ovo je prilika da testirate koliko ste jaki kada je reč o razvoju odnosa sa ljudima koji vas okružuju. Ova mena vas podstiče da zaboravite ljutnju ili stare stavove koji su vas sprečavali da se pomirite i daje vam znak da idete napred. Verovatno ćete biti zbnjeni oko toga ko je dobar za vas, a ko nije, ali pun Mesec će vam pomoći da to shvatite, pa čak i ako bude bolno otkriće, da neko nije ono što se mislili.

1 / 4 Foto: Profimedia

RIBE

Ovaj pun Mesec obeležiće vaša posvećenost različitim međuljudskim odnosima. Doživećete potpuno emocionalno oslobađanje, i bićete osetljiviji nego inače, a kako ste i inače jedan od najranjivijih znakova Zodijaka pripremite se za period nabijen emocijama. Preuzmite odgovornost za to kako se osećate i potrudite se da ne ponavljate negativna obrasce iz odnosa u prošlosti - to je recept za "katastrofu".

(Espreso / Bustle)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.