IZAŠAO PRAVI NALAZ OBDUKCIJE PREMINULE GLUMICE: Niko u ovo nije verovao
En Hejš, Foto: Printscreen/Youtube/E! News

uzrok smrti

IZAŠAO PRAVI NALAZ OBDUKCIJE PREMINULE GLUMICE: Niko u ovo nije verovao

Glumica je zadobila ozbiljnu povredu mozga zbog nedostatka kiseonika u mozgu

Objavljeno:

Sedam dana nakon stravične nesreće, skinuta je sa aparata za održavanje u životu.

Glumica En Hejš preminula je 12. avgusta ove godine, sedam dana nakon stravične nesreće kada je svojim automobilom udarila u jednu kuću. Tom prilikom izbio je požar u kom je glumica zadobila opekotine, a potom upala i u komu.

Sada su stigli i zvanični rezultati njene obdukcije koji su pokazali da je glumica preminula od „udisanja dima i toplotnih povreda“, piše Los Angeles Times.

Takođe je navedeno da je En pretrpela i "frakturu grudnog koša usled tupe traume", povredu koja obično nastaje kada grudni koš udari u volan tokom automobilske nesreće.

En Hejč
foto: Printscreen/Youtube/Perez Hilton

Hejš je hospitalizovana 5. avgusta sa teškim opekotinama. Nakon nesreće, jedna osoba je pozvala hitnu službu i navela da je automobil koji je išao "veoma brzo ušao deset stopa u kuću i ušao u drugu sobu". Na lice mesta stiglo je 59 vatrogasaca koji su za 65 minuta ugasili plamen.

Glumica je zadobila ozbiljnu povredu mozga zbog nedostatka kiseonika u mozgu. Proglašena je moždano mrtvom prošlog četvrtka i pravno mrtvom u petak. Njeno telo je ostalo na aparatima za održavanje kako bi se njeni organi sačuvali za donaciju .

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.