OTKRIVEN UZROK SMRTI EN HEJČ! Jezivije nije moglo
En Hejč, Foto: Profimedia

Užas

OTKRIVEN UZROK SMRTI EN HEJČ! Jezivije nije moglo

Glumica je 5. avgusta imala tešku saobraćajnu nesreću u Los Anđelesu kada je automobilom zakucala u kuću

Objavljeno:

Holivudska glumica En Hejč premunila je u 54. godini 12. avgusta, a sada je otkriveno da je umrla od udisanja dima i toplotnih povreda.

Glumica je 5. avgusta imala tešku saobraćajnu nesreću u Los Anđelesu kada je automobilom zakucala u kuću.

Kako su preneli strani mediji, glumica u trenutku nesreće nije bila pod uticajem alkohola, ali je u njenom organizmu bilo kokaina i fentanila.

Nakon teške nesreće En je bila u komi, a njena porodica obavestila je javnost da je glumica skinuta sa aparata sa održavanje života.

Kako piše The Sun, En Hejč je umrla od udisanja dima i toplotnih povreda nakon što je automobil kojim je upravljala udario u kuću jedne žene i zapalio se 5. avgusta.

Glumica je veći značaj postigla je kasnih 1990. godina ulogama u kriminalističkoj drami Doni Brasko (1997), filmu katastrofe Vulkan (1997), slešer filmu Znam šta ste radili prošlog leta (1997), pustolovnoj komediji Šest dana, sedam noći (1998) i drami-trileru Povratak u raj (1998).

Nakon uloge Marion Krejn u rimejku horor filma Psiho (1998) Gusa Van Sana, koji joj je doneo nominaciju za nagradu Saturn, Hejč je nastavila da ima uloge u mnogim dobro prihvaćenim nezavisnim filmovima.

Dobila je priznanje za ulogu u televizijskom filmu Grejsin izbor, koji joj je doneo nominaciju za Emi nagradu, i za svoj rad na Brodveju, posebno u ponovnoj postavci predstave Dvadeseti vek, za koju je dobila nominaciju za nagradu Toni.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.