Prijatno!
RECEPT ZA GALA RUČAK I IZNENADNE GOSTE: Lagan i ukusan, kao da je IZAŠAO IZ RESTORANA (RECEPT)
Mekane, sočne, uz njih odličan sos, sa šmekom luka
Šta ako vas iznenade nenajavljeni gosti koje ne smete razočarati, a vi nemate ručak. Ovo je pravo rešenje za vas, probajte.
Potrebno je:
600 g telećih šnicli,
6 glavica crnog luka,
3 čena belog luka,
2 kašike brašna,
po ukusu so i biber.
Priprema:
Šnicle izlupati, posoliti i uviti u brašno. Zagrejati ulje u jednoj šerpi i u njemu ispržiti šnicle sa obe strane i izvaditi ih na tanjir. U isto ulje napola ispržiti seckani crni luk na rebarca. Dodati mu brašno, sitno seckani beli luk, naliti vodom i malo prokrčkati. Onda dosoliti ili staviti suvi biljni začin, vratiti šnicle u sos i na tihoj vatri krčkati dok šnicle ne omekšaju.
(Espreso/Alo)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!