OVO JE ĆERKA ČUVENOG TIFE! U pitanju je jedna PEVAČICA, BIĆETE U ŠOKU (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

isplivalo

OVO JE ĆERKA ČUVENOG TIFE! U pitanju je jedna PEVAČICA, BIĆETE U ŠOKU (FOTO)

Ljubav prema rok muzici preneo je i na naslednicu Saru. Ona je još odmalena išla u muzičku školu, a danas je pevačica benda koji svira metal

Objavljeno:

Mladen Vojičić Tifa pevao je u najpoznatijim jugoslovenskim bendovima poput "Bijelog dugmeta" i "Divljih jagoda". Danas vodi solo karijeru, a u međuvremenu stekao je veliku popularnost koju su mu donele neverovatne vokalne sposobnosti.

Ljubav prema rok muzici preneo je i na naslednicu Saru. Ona je još odmalena išla u muzičku školu, a danas je pevačica benda koji svira metal.

Jednom prilikom otkrila je da joj je otac velika podrška, ali i da ga ne upliće preterano u svoju muzičku karijeru:

– Nikad nisam htela da oca preterano uplićem u svoju muzičku karijeru, da se eksponiram preko njegovog imena. Rekao mi je da je uvek tu za sve što mi treba, ali da treba da se izborim sama. Slažem se s tim, mada u poslednje vreme često sednemo uveče, popričamo o tome šta smo radili, dokle smo stigli i imam njegovu podršku. Sve što snimim, pustim njemu da čuje, jer mi najviše znače njegov i mamin komentar. Na njihovim licima odmah vidim valja li ili ne ono što uradim - otkrila je svojevremeno i dodala:

- Da sve radim srcem. Ako se bavite muzikom, radite to iz srca ili nemojte raditi nikako. Uvek mi to govori. Drugi savet je da se od ovakve muzike teško može živeti u našoj zemlji i uvek me savetuje da pokušavam da se bavim sa što više stvari koje bih mogla iskoristiti, jer nikad ne znam šta će me u životu čekati. Slažem se s tim. Dosta sam slična ocu, jer sam veliki emotivac, razumemo se, na istim smo talasnim dužinama.

Ističe i da na očevom primeru vidi i negativne strane bavljenja ovim poslom.

Sara želi da bude samostalna i da se potpuno odvoji od roditelja, te da ni u jednom trenutku ne zavisi od očeve slave. O ljubavnom životu u javnosti ne želi da priča, već kaže da je ispunjena i srećna, rekla je pre izvesnog vremena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.