OVO JE PRAVI UZROK SMRTI LUISA! Posle 11 godina je RAZOTKRIVENO SVE
Foto: Printscreen/Youtube/volim pesme

šok

OVO JE PRAVI UZROK SMRTI LUISA! Posle 11 godina je RAZOTKRIVENO SVE

Ljubiša Stojanović Luis tragično nas je napustio pre 11 godina. Vest o njegovoj pogibiji potresla je javnost, a šestoro dece je ostalo bez oca

Objavljeno:

Poznati muzičar je 31. jula 2011. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Feketića u 59. godini.

Ljubiša Stojanović Luis tragično nas je napustio pre 11 godina. Vest o njegovoj pogibiji potresla je javnost, a šestoro dece je ostalo bez oca.

Rođen je u Leskovcu, a od malena je imitirao Luja Amstronga zbog kojeg je kasnije i dobio nadimak Luis. Nakon završenog Fakulteta muzičke umetnosti počeo je profesionalno da se bavi muzikom, a bio je prepozantljiv kao prvi pevač koji je mešao džez sa narodnom muzikom i folklorom, a što je domaća publika sjajno prihvatila.

Sa prvom suprugom dobio je sina. Nažalost, usledila je velika tragedija.

"Nisam osoba koja može da se veže za jedno mesto. Ona je smatrala da treba da budem prosvetni radnik, a ne muzičar, i zato me je napustila 1979. godine kada sam bio u vojsci. Kada je izbio rat u Sloveniji, ona se ubila", pričao je Luis svojevremeno o prvoj ženi.

Luis
foto: Printscreen/instagram/@marko.louis25

Iako nije planirao više da se ženi, upoznao je Dubravku, kojoj je posvetio jednu od njegovih napoznatijih pesama "Dudo". Dobili su sina Marka i ćerku Maju, a oboje su krenuli stopama svog oca.

"Mogu da kažem da je prema muzici osećao skoro istu ljubav kao prema porodici. Ona je, prosto, bila deo njega i njegovog života. Ako o nekome ima mnogo da se priča onda je to tata. Ima mnogo uspomena koje se nikada neće zaboraviti. Pored muzike i svega što je uradio, tu su i razne avanture koje je svako ko ga poznaje proživeo sa njim. On će biti uvek tu, neće nestati", rekla je ona za "Pink.rs".

Sa trećom suprugom Silvanom se upoznao slučajno, kada je došla sa drugaricom u njegov studio. Ova ljubav mu je donela još troje dece Sergeja, Andreja i Elu Mitu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.