LJUBAVNI HOROSKOP ZA AVGUST 2022: Vage spremne za FLERT, Blizancima TURBULENTNO
Ljubavni horoskop, Foto: Serija Pevačica/Printscreen

zodijak

LJUBAVNI HOROSKOP ZA AVGUST 2022: Vage spremne za FLERT, Blizancima TURBULENTNO

Pogledajte šta vam donosi avgust na ljubavnom planu

Objavljeno:

U avgustu mnoge znakove očekuju turbulentna dešavanja na ljubavnom planu. Neki će pronaći nove ljubavi, neki će zaploviti u tajne veze, dok će neki uživati u lepim trenucima sa partnerima. Svakako, naredni mesec će biti pun promena i zanimljivih dešavanja.

Ovan

Slobodni Ovnovi ovog mesca ostvaruju kontak koji ima podršku planeta! Zauzeti neka se fokusiraju na partnera i neka se nauče strpljenju. Ne morate uvek na prvu loptu da reagujete.

1 / 6 Foto: Profimedia

Bik

Bili zauzeti ili slobodnI. Osoba iz prošlosti se vraća u vaš život. Dolazi sa konkretnim predlogom. Bez obzira na sve, vi je saslušajte i tek onda donesite odluku.

Blizanci

U ljubavi vam slede lepi trenuci sa partnerom. Oni koji u ovom mesecu idete na odmor imaćete čarobne trenutke. Slobodni će preko prijatelja upoznati osobu koja će u njima probuditi veliku strast.

Rak

Pretstoji vam period pun turbulencija kada je ljubav u pitanju. Nemojte pre septembra donositi konačnu odluku. Slobodni Rakovi će imati udvarače ali vas niko neće posebno privući.

Lav

Plenite ovog meseca! Vaše samopuzdanje je najvišem nivou. Oni koji imaju partnera će uživati u ljubavi, a slobodni će biti neodoljivi za suprotni pol.

Devica

Pojedine Device zbog trzavica u vezi mogu doneti odluku da se distanciraju od partnera. Slobodne Device svu svoju pažnju usmeravaju na posao, tj karijeru.

Vaga

Slobodne Vage će biti otvorene za flert. Uživaćate u zavođenju ali se može desiti da se upustite u strasnu zabranjenu vezu sa osobom sa posla. Zauzete Vage svoju energiju usmeravaju na posao što njihovom partneru zaista smeta.

Škorpija

Definitivno ako niste zadovoljni u odnosu, vi ga prekinite. Ne morate ba buran način već kroz razgovor. Slobodne Škorpije ulaze u tajnu vezu sa kolegom sa posla.

Strelac

Početak meseca svim Strelčevima stvara odbojnost kada je ljubav u putanju. Situacija se popravlja krajem meseca kada postajete nežni i romantični. Slobodni mogu da ostvare lepu vezu sa osobom koju su upoznali preko posla.

Jarac

Zadovoljni ste vašim celokupnim životom. Nema većih dešavanja kada je ljubav u pitanju. Vi ovaj mesec uživate sami sa sobom.

Vodolija

Za slodobne Vodolije ovo je zanimljiv mesec. LJubav dolazi naglo i vi ulazite u vezu. Koliko god da ste oduševljeni nemojte odmah ulaziti u brak ili zajednički život. Zauzeti će uživati u ljubavi i mirnom životu.

Ribe

Pojedine Ribe su se udaljile od partnera. Ovog meseca vaš ljubavni život dobija novo “odelo” i sve kreće na bolje! Slobodne Ribe ulaze u vezu sa bliskim poslovnim partnerom.

(Espreso/NovostiMagazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.