3 ZNAKA SU EKSTREMNO POVEZANI SA LJUDIMA, A ZBOG TOGA IM SE ČESTO LOŠE VRAĆA: Ko najčešće biva povređen u ljubavi?!
Horoskop, Foto: Profimedia

HOROSKOP

3 ZNAKA SU EKSTREMNO POVEZANI SA LJUDIMA, A ZBOG TOGA IM SE ČESTO LOŠE VRAĆA: Ko najčešće biva povređen u ljubavi?!

Ovi zodijački znaci su, međutim, previše požrtvovani i to im se često loše vraćavani i njihova velikodušnost je često pogrešno shvaćena

Objavljeno: 18:15h

Često budu povređeni zbog izbora loših prijatelja ili nezahvalnih poslovnih saradnika

Postoje ljudi pokvareni do srži, koji bi vam hleb iz usta uzeli, a postoje i dobre duše, kojima je jednostavno uživanje da čine dobro u životima svih koje poznaju. Evo koja 3 znaka očekuju finansijske beneficije u avgustu!

Ovi zodijački znaci su, međutim, previše požrtvovani i to im se često loše vraćavani i njihova velikodušnost je često pogrešno shvaćena od strane drugih ljudi, koji im ne uzvraćaju istom merom. Znakovi od Raka do Vage se lako povezuju sa ljudima i kao rezultat poverenja, koje nesebično nude, neretko bivaju povređeni.

1 / 5 Foto: Profimedia

Rak

Rakovi imaju skolonost ka preterivanju i jako su otvoreni, tako da brzo znaju da pokažu svoju ranjivu stranu ljudima koje poznaju vrlo katak vremenski period. To može biti praktično bilo ko – od novog saradnika na poslu, do prijatelja kojeg su tek upoznali u teretani ili na časovima jezika.

Vaga

Bilo da se radi o prvim danima braka, ili o grupi prijatelja koje su tek nedavno upoznali, Vage imaju tendenciju da ulože mnogo vremena i novca u izgradnju prijateljstava koja možda neće trajati ceo život. To su osobe na koje se možete osloniti da će se uvek setiti Vašeg rođendana i dugo planirati savršen poklon, koje će vam skuvati lep obrok kada ste bolesni ili pričuvati dečicu kada ste zauzeti.

Nažalost, ovaj vazdušni znak nije uvek okružen najljubaznijim ljudima. Često se bore da nađu podršku, pa čak i saosećanje od tih istih prijatelja za koje su dali sve, u trenutku kada im je ona najpotrebnija.

Strelac

Osobe rođene u znaku Strelca brzo se povezuju sa ljudima, čak i u veoma kratkom vremenskom periodu ponekad je reč o nedeljama, pa čak i danima.

I dok su im ta prijateljstva veoma bitna, ljubav i poštovanje koje rado iskazuju prema drugima često nisu istom merom uzvraćena. Ovaj vatreni znak neretko previše očekuje od veze, pa se često opeče i završi sa slomljenim srcem.

(Espreso / 24sedam.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.