DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JUL 2022: Ovnove čeka POZNANSTVO preko prijatelja, Lavovi kubure sa ISHRANOM
Horoskop, Foto: Profimedia

astrologija

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JUL 2022: Ovnove čeka POZNANSTVO preko prijatelja, Lavovi kubure sa ISHRANOM

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan

Objavljeno:

Zavirite u svoj dnevni horoskop, evo šta kaže astrologija...

Ovan

Posao: Aspekt vam donosi mentalnu napetost, želju da što pre završite poslove, pa čak i da u brzini pravite previde koje inače ne biste. U vašem slučaju to najavljuje brzo razmišljanje, ali problem pri donošenju odluka što se tiče rizične investicije.

Ljubav: Nesuglasice između vas i partnera, na sreću, trajaće kratko. Potrudite se da što pre razgovarate i ispravite nepravdu kako ne bi došlo do daljeg otuđenja. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom preko prijatelja.

Zdravlje: Nervozni ste zbog postojeće situacije, kako na poslovnom, tako i na emotivnom polju.

1 / 6 Foto: Profimedia

Bik

Posao: Ovaj period će vam doneti rad pod pritiskom veoma kratkih rokova i nepredviđene poteškoće u ranije postignutim dogovorima. Nepovoljan aspekt u vašem znaku pomalo vam izmiče tlo kada je komunikacija u pitanju, a i uplate mogu kasniti.

Ljubav: Bikovi koji su u vezi prolaze kroz krizu, jer se odnos s partnerom može narušiti usled različitih stavova. Način na koji vidite rešenje nekih problema u vezi ili u porodici je veoma različit i to donosi sukob mišljenja između vas. Pa ipak, sukobi će biti kratkog daha.

Zdravlje: Osetljivost grla. Izbacite gazirana pića.

Blizanci

Posao: Tokom ovog perioda dolazi do negativnih dešavanja, što vam može otežati da završite poslove i da pregovore o saradnji privedete kraju. Dolazi do nervoze, poremećaja pažnje i finansijske blokade ili donosi kašnjenje neke važne uplate novca.

Ljubav: Blizanci koji su u vezi imaju priliku da stabilizuju svoj odnos s partnerom. Vaš partner je na momente veoma razdražljiv, ali ste vi spremni na kompromise i da stvari promenite nabolje. Početak dublje harmonizacije u vašem odnosu.

Zdravlje: Ne prijaju vam visoke temperature koje vladaju ovih dana.

Rak

Posao: Nepovoljan aspekt izbacuje u prvi plan finansijska pitanja. Ovaj tip energije utiče na to da gubite fokus i da dosta stvari započnete, a nijednu ne završite. Ovaj period vam najavljuje češća putovanja i veći priliv novca, ali i dosta neizvesnosti.

Ljubav: Slobodni Rakovi će konačno da priđu osobi koja im se dopada, a koju sreću svakog dana. S tom osobom je moguća veza. Rakovi u braku mogu imati kratkotrajne svađe, ali će im poći za rukom da postignu konstruktivan dogovor i ostvare zajednički poduhvat.

Zdravlje: Više se krećite. Pomalo ste neaktivni u zadnje vreme.

Lav

Posao: Sadašnji aspekti vam donose dodatnu energiju u sprovođenju ciljeva. Međutim, nepovoljan aspekt donosi vam napetost i nesporazume u komunikaciji s kolegama i nadređenima. Pa ipak, nakon reorganizacije i promene u timu zaposlenih, stvari kreću uzlaznom putanjom. Očigledno da su bile poželjne promene.

Ljubav: Lavovi koji su u vezi mogu imati intenzivan društveni život ovih dana. Često ćete izlaziti, a vaši odnosi će biti sve bolji i bolji. Slobodne Lavove očekuje burna ljubavna romansa na nekom putovanju.

Zdravlje: Obratite pažnju na svežinu hrane.

Devica

Posao: Nepovoljan aspekt stvara neizvesnu atmosferu oko novca ili nekih dogovora, kao i sporna pitanja oko dokumenata. S druge strane, vaša poslovna komunikacija može da se odvija u otežanim uslovima ili u atmosferi neizvesnosti zbog nepredviđenih okolnosti. Vaše originalne ideje neće lako biti prihvaćene.

Ljubav: Prioritet predstavlja to da zauzmete drugačiji stav prema partneru, da se postavite na ispravniji način. U suprotnom, stvari mogu da izmaknu kontroli i da vode u pravcu udaljavanja. Neophodan je iskren razgovor.

Zdravlje: Upala krajnika.

Vaga

Posao: Nepovoljan aspekt utiče na atmosferu u organizaciji u kojoj radite. Ovaj aspekt stvara napetost i neizvesnost, pa čitava firma gde radite može biti u napetom iščekivanju nadolazećih promena. Od ključnog je značaja da primenite originalne ideje i sprovedete promene.

Ljubav: Slobodne Vage mogu da imaju brojne prilike za to da pronađu svoju srodnu dušu. Postoji velika mogućnost da započnete vezu sa osobom koju znate preko prijatelja. Vage koje su u vezi prolaze kroz fazu daljeg zbližavanja.

Zdravlje: Vrtoglavica. Moguće da je to posledica visokih temperatura.

Škorpija

Posao: Ovaj period će vam doneti pozitivan ishod što se tiče početka privatnog biznisa. To vam može doneti veliki finansijski uspeh na dugoročnom nivou. Nezaposlene Škorpije mogu dobiti dobru poslovnu ponudu da rade preko interneta, ali će mnogo toga zavisiti od njih.

Ljubav: Rešili ste da otvoreno kažete partneru sve što vam smeta. Iskrenim razgovorom rešićete dilemu. Slobodne Škorpije upoznaće osobu iz neposrednog okruženja s kojom je kasnije moguća trajna veza. Budite uporni i uslediće novo poglavlje na ljubavnom planu.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Strelac

Posao: Nepovoljan aspekt uticaće na nepredvidivu situaciju što se tiče saradnje sa inostranstvom. Preokreti usled promena u zakonskim regulativama. Ukoliko polažete ispite, ovo se odnosi na veliku tremu i trik pitanja. Doći će do izražaja vaša sposobnost da se fokusirate i budete pribrani.

Ljubav: Vi ste duša zabave gde god se pojavite, ali vam ovaj period donosi zaoštrenje odnosa ne samo s partnerom nego i sa vašim zajedničkim prijateljima. Slobodni Strelčevi danas mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko prijatelja.

Zdravlje: Izbegavajte visoke temperature.

Jarac

Posao: Veoma važan period što se tiče novog izvora prihoda ili rada na nekom projektu. Pa ipak, neophodno je da novac trošite racionalno, jer vam važna suma može dosta kasniti. Iskoristite ovaj period da dobro osmislite strategiju za napredak.

Ljubav: Slobodnim Jarčevima predstoji novo poznanstvo sa osobom koju sreću preko posla. Moguća je ljubav na prvi pogled, i to na nekom skupu. Jarčevi koji su u vezi mogu proći kroz krizni period nepoverenja. Započeti razgovor s partnerom može prerastati u žučnu raspravu. Budite strpljivi i pokušajte da ovladate svojim emocijama.

Zdravlje: Migrena.

Vodolija

Posao: Vodolije očekuje izazov da prevaziđu razlike u stavovima s nekim poslovnim partnerom ili nadređenima. Trebalo bi da u ovom periodu izbegavate kolege koji grade rivalski odnos, jer neke njihove reči mogu biti okrenute protiv njih.

Ljubav: Između vas i partnera se povremeno javljaju nesuglasice, ali će jedan iskren razgovor srediti sve probleme. Sledi period stabilizacije. Slobodnim Vodolijama predstoji novo poznanstvo sa veoma zanimljivom, pa čak i pomalo čudnom osobom koju upoznaju na putovanju.

Zdravlje: Sada je prilika da svoje slobodno vreme posvetite opuštanju.

Ribe

Posao: Nepovoljan aspekt ume da iskomplikuje pregovore sa poslovnim partnerima. Uprkos tome, pripremite rezervni plan i budite spremni na kompromise. U suprotnom slučaju, mogli biste da pretrpite gubitak. Oprez sa rizičnim investicijama.

Ljubav: Uzbudljiv period na ljubavnom planu donosi vam novo poznanstvo sa osobom u znaku Škorpije. Jednom rečju, pred vama je novo ljubavno poglavlje. Ukoliko vam se dopada neka osoba iz okruženja, moguća je strastvena avantura. Ribe koje su u vezi imaju period sklada.

Zdravlje: Osetljivost stomaka, promenite ishranu!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.