DNEVNI HOROSKOP ZA 29. JUL OTKRIVA: 1 znaku STIŽU DOBRE VESTI, a OVAJ je VEOMA NERVOZAN
Horoskop, Foto: Profimedia

SAZNAJTE

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. JUL OTKRIVA: 1 znaku STIŽU DOBRE VESTI, a OVAJ je VEOMA NERVOZAN

Evo šta vam zvezde poručuju

Objavljeno:

Evo šta vam zvezde poručuju.

Ovan Ovo je dan za odmor posebno kada isplanirate da bude sa partnerom i sa porodicom. Danas se osećate veoma dobro jer ste pod utiskom svojih emocija. Mogući problemi sa kičmom..

Bik Vaša potreba da budete u harmoniji sa sobom je danas najbitnija i bitna i za vaše mentalno zdravlje. Novčana situacija je stabilna i to vas čini srećnim. Sukob sa osobom u znaku Ovna zbog poslovnog sukoba. Ljubavna situacija se veoma komplikuje.

1 / 7 Foto: Profimedia

Blizanci Petak je stvoren za uživanje, stoga ga iskoristite za kontakte sa ljudima koji vas čine srećnim. Partner vas čini zadovoljnim jer vas veoma razume. Zdravstveno stanje je stabilno. Odmarajte više.

Rak Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi nekog člana porodice. Partner je veoma ljut. Prošlost vam je veoma dominantna posebno sa vaše strane. Problemi sa glavoboljom.

Horoskop
foto: Profimedia

Lav Bićete veoma zadovoljni poslom koji ste uradili tokom nedelje. Stiže vam nagrada u vezi mogucnost napredovanja. Porodica vam je velika podrška i to vas čini srećnim. Zdravlje je odlično.

Devica Današnji dan je veoma važan da ispunite svoje obaveze. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva od osobe u znaku Ovna. Ljubav je izbor radosti. Glavobolja.

Horoskop
foto: Profimedia

Vaga Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa partnerom i bićete veoma zadovoljni. Petak je dan za proslavu. Odmarajte više tokom vikenda. Mogući problemi sa kičmom.

Škorpija Ovo je dan za odmor ali bićete posvećeni drugima i to vas uznemiruje. Jako vam je potrebno da budete sami sa sobom. Stiže vam novac do kraja dana. Osoba u znaku Lava vam prenosi dobre vesti u vezi porodice.

Strelac Vaša potreba da budete u pravu je danas veoma naglašena i zbog toga ćete imati sukobe. Probajte da se trgnete iz kruga tuge i patnje zbog prošlosti. Glavobolja.

Horoskop
foto: Profimedia

Jarac Veoma ste nervozni i napeti zbog privatnih razloga i zbog toga trpi vaš odnos sa partnerom. Do kraja dana budite spremni na razgovor. Mogući problemi sa kičmom.

Horoskop
foto: Profimedia

Vodolija Do kraja dana nekoliko puta ćete menjati mišljenje. Budite sa sobom načisto šta želite od partnera. Poslovna strana je stabilna. Zdravlje je odlično.

Ribe Tokom ovog perioda poslovni prostor je veliki teret. Ne možete da se organizujete zbog drugih. Pokrenite razgovor sa osobom u znaku Ovna. Biće vam mnogo lakše.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.