VEČERAS ĆE SE NA NEBU DESITI 1 NEOBIČNA POJAVA: Ova 3 ZNAKA ZODIJAKA će biti na UDARU na OVOM PLANU
Mlad Mesec, Foto: Profimedia

ASTRO

VEČERAS ĆE SE NA NEBU DESITI 1 NEOBIČNA POJAVA: Ova 3 ZNAKA ZODIJAKA će biti na UDARU na OVOM PLANU

Ipak, pripadnici tri znaka Zodijaka biće posebno osnaženi energijom iz sazvežđa Lava, pa će napraviti velike pomake na emotivnom planu

Objavljeno: 20:09h

Mesečeve mene imaju snažan uticaj na naš život. U zavisnosti od toga da li je mesec mlad ili pun, zavisi i naše raspoloženje, a neretko i nivo energije za svakodnevne aktivnosti.

Astrolozi obraćaju posebnu pažnju na mesečeve faze, a večerašnji mlad mesec u znaku Lava najavljuju kao “prijatelja koji će nam uliti samopouzdanje i inspirisati da budemo hrabriji i otvoreniji”.

1 / 4 Foto: Profimedia

Ipak, pripadnici tri znaka Zodijaka biće posebno osnaženi energijom iz sazvežđa Lava, pa će napraviti velike pomake na emotivnom planu.

Večeras će na nebu zasijati mlad mesec u sazvežđu vatrenog Lava i uvući u rizik pojedine pripadnike Zodijaka

Ovan, Horoskop, Sazvežđe
foto: Profimedia

1. Bik

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku poželeće da otvore srce i idu na “sve ili ništa” u ljubavi.

Čak i oni Bikovi koji su sebe videli kao “večite slobodnjake” promeniće stav na tu temu i osobi sa kojom su u vezi predložiti život pod zajedničkim krovom ili čak odlazak kod matičara.

2. Rak

Mlad mesec u sazvežđu Lava inspirisaće Rakove da započnu novo poglavlje u emotivnim odnosima.

1 / 6 Foto: Profimedia

Slobodni će jasno staviti do znanja osobi koja im se dopada koliko su njihove emocije jake, a zauzeti će bez ustručavanja pokazati “drugoj polovini” koliko su zaljubljeni i strastveni.

Iako to nisu tipična ponašanja za Rakove, oni su sada rešeni da rizikuju. Zvezde će ih podržati u tome.

horoskop
foto: Profimedia

3. Lav

Većina zauzetih Lavova ovih dana nalazi se na emotivnoj prekretnici. Mnogi sumnjaju u voljenu osobu, a ima i onih koji su do te mere uplašeni da njihova “druga polovina” ima tajnu vezu da su već na ivici raskida. Sve vrste iznenađenja su moguće, a najviše one prijatne, kojima se mnogi Lavovi ne nadaju…

Horoskop
foto: Profimedia

Aktuelna astrološka pojava daće pripadnicima ovog vatrenog znaka snage da sednu sa voljenom osobom i raščiste sve što ih muči. Iako su poznati po nedodirljivom ponašanju, Lavovi će ovog puta biti sušta suprotnost samima sebi. Shvatiće da je ljubav koju osećaju vredna rizika, pa će se za nju i boriti.

Slobodnim Lavovima smeši se lepo poznanstvo sa osobom iz bližeg okruženja sa kojom bi “preko noći” mogli da započnu ljubavnu priču.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.