PEVAČ PRESTAO DA PIJE PA OSTAO KLINIČKI MRTAV: Kada čujete i KOJE PIĆE, srušićete se
Foto: Profimedia

ŠOK

PEVAČ PRESTAO DA PIJE PA OSTAO KLINIČKI MRTAV: Kada čujete i KOJE PIĆE, srušićete se

"Umro sam",počeo je Mud

Objavljeno:

Pevač metal grupe Five Finger Death Punch Ajvan Mudi bio je "mrtav oko tri i po minuta" nakon što je pokušao da prestane da pije alhohol bez odgovarajućih lekova i mera predostrožnosti.

Bend se trenutno sprema da objavi novi album "Afterlife" 19. avgusta i krene na turneju po SAD sa Megadethom, a Mudi je otkrio kako ga borba sa zavisnošću od alkohola inspirisala prilikom stvaranja ovog albuma, u novom intervjuu za Metal Hammer.

"Umro sam",počeo je Mudi

"Bio sam pijan oko dve godine, a za celu godinu nisam pio četiri dana! Što je smešno. Dakle, četiri dana sam se zaključao u kuću, a četvrtog dana je došla moja ćerka i otišao sam da joj dam čašu vode, i to je sve čega se sećam."

"Ako prestanete da pijete bez pravih lekova i bilo čega drugog, umrećete. To se desilo. Bio sam mrtav oko tri i po minuta i postao sam deo nečega dok sam bio tamo. Кažem "tamo", jer nisam bio u ovoj telesnoj ljusci. I prvi put u svom postojanju osetio sam mir."

Pevač, koji se godinama bori sa zavisnošću od alkohola, opisao je iskustvo kao "plavu izmaglicu", dodajući:

Alkohol
foto: Profimedia

"Bilo je veoma tiho i mirno, i sećam se da nisam brinuo ni o čemu. Moj pogled nije bio jednosmeran, već širok, i sve sam mogao da vidim i osetim. Nije bilo nikakve veze, bio sam čista energija, i video sam ovo neverovatno plavo svetlo. Bio je to zagrobni život i bio sam na ivici."

Mudija su oživeli pomoću defibrilatora.

"Sledeće što znam, ležao sam tamo sa dve lopatice na grudima, a ćerka mi je plakala u lice", rekao je.

"Moja ćerka je bila ta koja je govorila: ’Molim te, ne sada.‘ Njen glas me je povukao unazad."

Iskustvo koje je tada imao Mudi je opisao u muzičkom spotu Five Finger Death Punch za pesmu "The Tragic Truth", koja se pojavljuje na predstojećem albumu "Afterlife".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.