DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JUL: 1 znak će biti JAKO UZNEMIREN, a OVOM ljubav nije baš STABILNA
Horoskop, Foto: Profimedia

ZVEZDE

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JUL: 1 znak će biti JAKO UZNEMIREN, a OVOM ljubav nije baš STABILNA

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Objavljeno:

Pogledajte šta vam zvezde poručuju.

Ovan

Ovo je veoma napet period i potrudite se da sačuvate sebe emotivno. Mars vam pokreće podsvesne reakcije kada je u pitanju ljubavna situacija. Probajte da budete što odlučniji kada su u pitanju odnosi u kući.

Bik

Danas ste veoma nemirni zbog uticaja drugih ljudi. Ne gledajte druge i ne uporedjujte sebe sa drugima kada su u pitanju poslovni odnosi. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi putovanja.

1 / 7 Foto: Profimedia

Blizanci

Obratite pažnju na moguće probleme sa spavanjem i ovo se posebno odnosi na starije pripadnike ovog znaka. Merkur stvara veoma nezgodnu situaciju u krugu porodice, na vama je da budete strpljivi i diplomatični. Ljubav nije bas stabilna.

Rak

U toku dana imaćete probleme sa stomakom i to na nervnoj bazi. Probajte da se distancirate od ljudi sa kojima možete lako ući u sukob kada je u pitanju posao. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška.

Lav

Danas nije dan da započinjete nove poslovne saradnje. Imajte na umu da možete lako ući u sukob jer ste danima nervozni zbog stvari na koje ne možete uticati. Partnerska podrška vam je neophodna ali partner je zaokupiran svojim poslom.

Horoskop
foto: Profimedia

Devica

Ovo je savršen dan da se posle dite sebi i svojim potrebama i željama. Moguće je da ćete imati druženje sa prijateljima posle posla. Obratite pažnju na moguće problema sa kolenima.

Vaga

Nemojte kriviti druge za svoje neuspehe naročito kada je u pitanju partnerski odnos. Učite da odvojite bitno od nebitnog. Ovi se najviše odnosi na vaš odnos prema sebi. Problemi sa grlom.

Horoskop
foto: Profimedia

Škorpija

Vaše emocije su danas veoma uzburkane zbog dramatičnih odnosa u porodici. Tokom dana mogući su problemi sa osobom u znaku Ribe sa kojom ne možete da komunicirate već neko vreme.

Strelac

Vaša sloboda nema cenu posebno kada su u pitanju poslovni partnerski odnosi. Veoma je nestabilan period kada su u pitanju finansije. Član porodice može vas opterećivati svojim zdravstvenim problemima.

Jarac

Mesec aktivira vaše polje komunikacije i imaćete problem da završite sve poslove do kraja.. Zdravlje je odlično i to zahvaljujući vasem odnosu prema sebi. Do kraja nedelje moguci su novi poslovni poduhvati.

Horoskop
foto: Profimedia

Vodolija

Danas budite spremni na kompromis kada je u pitanju poslovna situacija sa osobom u znaku Raka. Do kraja dana imaćete probleme sa nervozom zbog porodične situacije. Savet je da se distancirate od svega.

Riba

Poslovna situacija je stabilna i to vas čini srećnim. Odnosi u porodici su veoma nestabilni i to je ono što vas uznemiruje neko vreme. Savet je da se okrenete sebi i da vodite mnogo više računa o vašem stavovima.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.