1 HOROSKOPSKI ZNAK ĆE PLIVATI U PARAMA U AVGUSTU: Očekuje ga VELIKO BOGATSTVO
Horoskop, Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

1 HOROSKOPSKI ZNAK ĆE PLIVATI U PARAMA U AVGUSTU: Očekuje ga VELIKO BOGATSTVO

Kraj avgusta donosi vam jedno najlepše iznenađenje – novo poznanstvo

Objavljeno:

Astrolozi ističu da će avgust biti period pozitivnih promena, lepih iskustava, doživljaja koji nam mogu promeniti stvarnost. Sensa otkriva koja 3 horoskopska znaka očekuju najveća iznenađenja i preokreti:

1 / 8 Foto: Profimedia

Rak

Ovaj emotivni znak očekuju razne nepredviđene okolnosti. Promene koje doživite mogu vas podstaći na nova dostignuća. Želećete da probudite svoje talente i pokažete za šta ste sve sposobni. Imate toliko puno aktivnosti i događaja da će vam to skrenuti pažnju sa pesimističnih i negativnih misli. Kraj avgusta donosi vam jedno najlepše iznenađenje – novo poznanstvo.

Evri, Evro, Euro, Novac
foto: Profimedia

Lav

Lavove najveći uspeh očekuje u karijeri. Od prvih dana avgusta sve počinje da se razvija, a to što ste ambiciozni napokon postaje prednost. Moguće je unapređenje, kao i povećan priliv novca. Ovo je period putovanja, povezivanja sa srodnom dušom i dobre porodične odnose. Sasvim je moguće da će vam avgust ulepšati celu 2022. godinu.

Horoskop
foto: Profimedia

Devica

Krajem jula održaće se događaj koji će vas inspirisati na nova dostignuća. A narednog meseca doživećete istinsku sreću, a pozitivna energija uticaće pozitivno i na odnose sa ljudima. Avgust mesec će biti veoma srećan za vas u svim oblastima vašeg života. Posebno će se lepe stvari dogoditi kada je reč o zajedništvu, dobroj energiji i povezivanju sa osobama koje čine vaš život tako magičnim, piše Sensa.

(Espreso / Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.