NAPRAVITE KREMASTU PILEĆU ČORBU: 1 povrće daje POSEBNU AROMU u LETNJIM DANIMA (RECEPT)
Čorba, Foto: Printscreen/Youtube/ CooKing

NJAMIII

NAPRAVITE KREMASTU PILEĆU ČORBU: 1 povrće daje POSEBNU AROMU u LETNJIM DANIMA (RECEPT)

Po ukusu dodatno začinite čorbu

Objavljeno: 20:41h

Napravite kremastu pileću čorbu sa povrćem.

SASTOJCI:

1 Crni Luk

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/ CooKing

2 Šargarepe

300g Graška

3 Krompira

1 Paškanat Ulje

2 Bataka sa Karabatkom

2 L Vode

Čorba
foto: Printscreen/Youtube/ CooKing

So

Biber

Biljni Začin

1 Žumance

2 kašike Kisele Pavlake

1 kašičica Senfa

Peršun

Čorba
foto: Printscreen/Youtube/ CooKing

Priprema:

Na nižoj temepraturi izdinstajte sitno iseckani luk, šargarepu, so i paškanat. Dodajte grašak i dinstajte 5 minuta. Dodajte iseckani krompir, biber i batake, pa sipajte 2 l vode. Kuvajte na jačoj temperaturi, dok čorba ne provri. Kada se pojavi pena, sklonite je.

Smanjite temperaturu i kuvajte još 40 minuta. Nakon toga izvadite meso i ostavite ga da se malo prohladi. U večoj činiji sjedinite kiselu pavlaku, senf i žumance. Čorbu sklonite sa šporet.

Sipajte nekoliko kutlača čorbe u umučenu pavlaku, dobro promepajte, pa vratite u vruću čorbu

Meso očistite od kostiju, kožice i žilica pa isecite na kockice. Dodajte u čorbu meso i iseckani peršun.

Promešajte, pa probajte. Po ukusu dodatno začinite čorbu.

(Espreso / Cooking)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.