SUNCE ĆE BITI U LAVU OD 22. JULA DO 22. AVGUSTA: Evo koje ZNAKOVE očekuju PREKRETNICE
Planeta, Foto: Profimedia

ASTRO

SUNCE ĆE BITI U LAVU OD 22. JULA DO 22. AVGUSTA: Evo koje ZNAKOVE očekuju PREKRETNICE

Prema astrološkim prognozama, mlad mesec u znaku Lava 28. jula doneće značajan preokret

Objavljeno: 20:38h

Od 22. jula do 22. avgusta Sunce će boraviti u znaku Lava, što će mnoge inspirisati da se predstave u najboljem svetlu, da izađu iz ilegale i zablistaju na poslovnom i emotivnom planu.

Prema astrološkim prognozama, mlad mesec u znaku Lava 28. jula doneće značajan preokret. Naime, tog dana biće najbolje da manifestujete budućnost koja vam odgovara, jer su velike šanse da ćete, obuzeti pokretačkom energijom, početi da realizujete planove korak po korak dok ne stignete do cilja.

1 / 9 Foto: Profimedia

Još jedan datum tokom vladavine Sunca u Lavu biće značajan za uvođenje promena - pun mesec 12. avgusta, kada ćete moći da otpustite sve ono što vas koči u životu i da punim jedrima krenete u nove životne pobede.

U sezoni Lava mnogi horoskopski znaci će napraviti reviziju životnih prioriteta.

Ovan

Iako ste uvek orni za druženje, zabavu i akciju, sada ćete se povući u ilegalu i praviti planove za nastupajući period. Naravno, strategija koju pripremate podrazumeva povratak u velikom stilu, ali o tome za sada ne želite nikome ništa da govorite.

Bik

Bićete prilično ratoborno raspoloženi i otvoreno ćete govoriti o svemu što vas nervira i sa čim se ne slažete. Posebno ćete biti osetljivi na sebičluk. Budite spremni na iznenađenje koje će vam prirediti voljena osoba.

Blizanci

Na poslu ćete konačno odahnuti, a i u porodičnom okruženju će vladati harmonija. Neobično miran period za Blizance koji su navikli da budu u akciji i da rešavaju više stvari odjednom. Prikupljajte energiju, biće vam potrebna kad Sunce bude ušlo u znak Device.

Horoskop
foto: Profimedia

Rak

Posle zvezdanih nedelja u kojima ste bili u centru pažnje željni ste da se povučete. To, naravno, ne znači da nećete kovati planove o budućnosti, posebno na temu povećanja finansija, traženja povišice ili promene posla. U ljubavi će vas i dalje pratiti sreća.

Lav

Ovo je vaše vreme, dragi Lavovi! Spremni ste za velike promene na svim poljima - od posla, preko emotivnih odnosa, do prijateljskih i familijarnih relacija i, konačno, odnosa prema svom zdravlju. Planete vas podržavaju da napravite “veliko spremanje” života - iskoristite trenutak!

Devica

U sezoni Sunca u Lavu vreme je da preuzmete kontrolu, što vam inače ne pada teško. Ukoliko tražite posao, sada su velike šanse da ga pronađete. Ako ste voljni da započnete neku ljubavnu priču, planete vas podržavaju. Povoljan je i period za uređenje doma ili preseljenje.

Horoskop
foto: Profimedia

Vaga

Ukoliko preuzmete inicijativu na emotivnom planu, ovaj period vladavine Sunca u Lavu pamtićete godinama. Velike su šanse da se u trećoj dekadi jula i pre dve dekade avgusta zaljubite i uplovite u romantičnu vezu koja će dugo trajati.

Škorpija

Dok Sunce bude boravilo u Lavu, vi ćete biti u vrtlogu strasti. Škorpije rođene u prvoj dekadi znaka poželeće da rizikuju i upuste se u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna.

Rizik nije isključen ni na poslovnom planu, ali bi tu trebalo da budete malo oprezniji, jer vas planete neće štititi onoliko koliko priželjkujete.

Strelac

Navikli ste da uvek budete inicijator zabave, ali ćete u vreme vladavine Sunca u Lavu “preko noći” ostati bez energije. Pred kraj prve dekade Lava poželećete da se povučete i da osmislite strategiju za blistavi povratak u velikom stilu koji planirate za početak septembra.

Horoskop
foto: Profimedia

Jarac

Očekuju vas veliki izazovi na poslovnom polju. Od vas će se očekivati da radite za dvoje, ali isto tako samo od vas zavisi da li ćete to prihvatiti ili ne.

Ukoliko se u poslovnom okruženju nalazi osoba koja vam se dopada, prihvatićete da se žrtvujete samo da biste što više vremena provodili sa potencijalnom “drugom polovinom”. Zauzete Jarčeve očekuju bračne trzavice.

Vodolija

Dok pun mesec ne zablista u vašem znaku 12. avgusta, delovaćete iz drugog plana. Ali, već u drugoj dekadi meseca vraćate se na scenu u punom sjaju.

Pazite samo da ego ne preuzme glavnu ulogu, inače biste mogli da ostanete i bez onoga što zaslužujete.

Horoskop
foto: Profimedia

Ribe

Uživaćete u porodičnom okruženju, družićete se sa prijateljima koje odavno niste videli, bićete nostalgični i s radošću ćete se prisećati epizoda iz prošlosti.

Već od 7. avgusta situacija na emotivnom polju će preuzeti primat, pa budite spremni na susret sa sudbinskom osobom i veliku ljubavnu priču kakvu odavno priželjkujete.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.