svideće vam se
SPREMITE VITAMINSKU ČORBU OD KROMPIRA I JUNETINE: Dodaje se i POVRĆE u kojem se SRBI leti DAVE (RECEPT)
Pri kraju kuvanja dodati sitno iseckan peršun,promesati pa kada se ohladi servirati
Napravite laganu juneću krompir čorbu.
Sastojci i Količina
junećeg mesa 1/2kg
krompira 1 kg
pirinča 50g
veća šargarepa 1
glavica crnog luka 1
cena belog luka 2
manja paprika 1
kasike brasna 2
ulje-
lovorov list -
vegeta, biber,so -
pešunov list
Kako pripremiti
Juneće meso prokuvati pa iseckati na kockice
U serpi sa vodom stavitit krompir isečen na kocke ili reznjove da se kuva,odati meso,pirinač.lovorov list i malo sol
U drugom sudu napraviti zapršku: na malo ulja izdinstati iseckan lik,beli luk,papriku isečenu na kockice,sargarepu iseckanu na kockice
Gotovu zapršku sipati u skorokuvan krompir i meso,začiniti vegetom i biberom po ukusu i ostaviti da se krcka na tihoj vatri
Pri kraju kuvanja dodati sitno iseckan peršun,promesati pa kada se ohladi servirati
(Espreso / Recepti.Žena.Blic.rs)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!