PUN MESEC U JARCU OD 13. JULA: Muke za sve horoskopske znakove, evo šta da očekujete
Foto: Profimedia

HOROSKOP

PUN MESEC U JARCU OD 13. JULA: Muke za sve horoskopske znakove, evo šta da očekujete

Od 13. jula svi znakovi biće na testu izdržljivosti sa velikim izazovima. Šta donosi pun Mesec u Jarcu za vaš horoskopski znak?

Objavljeno:

Pun Mesec u Jarcu 13. jula 2022. godine osetiće svi znaci zodijaka, ali najviše Jarčevi i Rakovi. Osa genetike Jarac – Rak naglašena je i donosi duboki pogled u materijalnu, porodičnu i emotivnu sigurnost, kako piše astrolog Vesna Trajković.

Idealno je vreme da razmislite o ravnoteži između obaveza na poslu i važnog privatnog života. Svakako je ovo mali test izdržljivosti i provere čvrstine kada vas objektivne ili subjektivne okolnosti uznemiravaju.

Idealan trenutak da sačuvate vreme za svoje potrebe uprkos jakoj ambiciji ka karijeri i uspehu. Zato je ova lunacija dobar trenutak da se očistite od nepotrebnog balasta i da izaberete kvalitetnije vreme, ljude i situacije. Pokušajte da odbacite negativne obrasce uokovirene naslednim ograničenjima. U tome će vam pomoći Pluton jakim testom izdržljivosti, ali i potrebnoj transformaciji.

Dok će vam Neptun olakšati da zacelite rane iscelenja. Zato iskoristite ovaj pun Mesec u Jarcu napravite zaokret na ličnom planu potreba, želja i mogućnosti. Ojačajte iznutra.

Pun mesec
foto: Profimedia

Šta donosi pun Mesec u Jarcu za vaš horoskopski znak?

OVAN

Pun Mesec u Jarcu nije za vas napredak već vreme da razmislite gde želite da budete za šest meseci. Potrebno je da odvojite vreme da razmislite o svom putu u karijeri na trenutnom poslu. Oni Ovnovi koji žele da promene posao ovo tačka starta da počnu da rade na tome. vaša karijera je vaša snaga.

BIK

Nemojte biti rob ličnih uverenja. Pun Mesec u vašem devetom polju izaziva promene na ličnom polju. Iako pratite globalne događaje vaše potrebe su promene u ličnoj prirodi. Upišite fakultet ako želite da napredujete. Vaša čvrstina je u edukaciji.

BLIZANCI

Sva pitanja koja niste rešavali odjednom su pala na vaša leđa ali i na glavu. Ovo je iscrpljujući period bolne transfomacije koja je neophodna da bi krenuli napred. Zanemarite depresiju i borite se sa sopstvenim demonima kako bi pobedili strahove od budućnosti. Vaša jačina i snaga su u prihvatanju promena.

RAK

Vi ste se uplašili od buđenja koje vam donosi pun Mesec u Jarcu. Odnosi ljubavni prijateljski ili porodični su veoma intezivni. Zato je ovo dobar period da se oslobodite od iscrpljujućih odnosa koji vam troše životnu snagu i obnavljajuću energiju. Osnažite kroz porodicu ili partnera.

LAV

Pun Mesec u Jarcu podseća vas da ste zaslužili udobnost koju trenutno imate, ali je ne koristite. Postavite granice požrtvovanosti, jer vam niko neće reći hvala. Kvalitet i čvrstina ogleda se kroz vaš posao i odličnu saradnju sa poslovnim saradnicima.

DEVICA

Kod vas je naglašena peta natalna kuća kreativnosti zabave i radosti. Međutim, pun Mesec u Jarcu donosi vam veliko pitanje na koje treba da odgovrite jasno i glasno. Šta vas čini srećnim? Vreme je da saznate i pronađete odgovor kako da utkate sreću i zadovoljstvo u svoju svakodevnicu. Vaša snaga je u izboru da bzdete srećni.

VAGA

Ova lunacija u Jarcu osvetljava greške iz prošlosti, ali vam ne dozovoljava da se kajete i očajavate, već da ih popravite ili potpuno promenite. Odigrajte jednu okolnost bez upliva prošlosti. Snaga je u porodici.

ŠKORPIJA

Nemojte se iznenaditi ako pun Mesec u Jarcu osvetli tajnu koju ne možete metabolisati ili oprostiti. Vremm je idealno da se oslobodite toksičnih veza ili ljudi koji vas koče u radosti i sreći. Vaša jača volja i čvrstina je u boljoj komunikaciji.

STRELAC

Imate strahove od dobrog i opuštenog života. Zato će vam pun Mesec u Jarcu doneti uverenje da i kada se družite sa oskudicom nije kraj sveta i života. Ovaj pun Mesec sprema velike promene u partnerskim i porodičnim odnosima.Način zarade i potrošnje jeste vaše klupko snage i sreće.

JARAC

Ovo je vaš novi početak, jer je pun Mesec u vašem znaku Jarca signal zaokreta. Završili ste sa jednim periodom na poslu i sada je vreme da krenete u nove izazove. Otresite sve probleme iz prošlosti jer više nema potrebe da ih nosite na leđima.Jačina je u vama samo je ne uspavljujte.

VODOLIJA

Vaša podsvest je aktivna živa i uznemirena dobrim i lošim događajima. Zato pun Mesec u Jarcu donosi potrebno čišenje od prošlosti i sva ograničenja pretvara u prave i istinske vrednosti. Budite spremni na povećanu osetljivost. Snaga uma i podsvesti je vaša najveća ćvrstina.

RIBE

Veovatno ste omiljeni u društvu, ali imate dovoljno negativnih osoba u svom okruženju. Zato pun Mesec u Jarcu donosi prekid veze sa osobama koje vas iskorištavaju. Bez prijatelja nema čvrstine za vaše poduhvate.

(Espreso: Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.