OVA 3 ZNAKA ZODIJAKA ĆE SE SAMO PRETVARATI DA IM JE STALO: Zapravo ih uopšte nije BRIGA za ono što vam se DEŠAVA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

pretvaraće se iz različitih razloga

OVA 3 ZNAKA ZODIJAKA ĆE SE SAMO PRETVARATI DA IM JE STALO: Zapravo ih uopšte nije BRIGA za ono što vam se DEŠAVA!

Nekima jednostavno nije prijatno da vas teše i učestvuju u vašem bolu

Objavljeno:

Postoji mnogo razloga zbog kojih bi se neko mogao pretvarati da mu je stalo, a zapravo ga uopšte nije briga za ono što vam se dešava, bilo da je loše ili dobro. U astrologiji postoje određeni horoskopski znaci koji se pretvaraju da im je stalo, bilo da je to politički, romantično ili društveno. Ali, to nije uvek zlonamerno.

Na primer, ako neko prolazi kroz težak period i nema energije da pomogne sebi, biće mu dodatni izazov da pomogne nekom drugom. Možda im je zaista stalo, ali je zakopano tako duboko da nemaju neposredan pristup. Sa druge strane neki se pretvaraju da im je stalo jer to ide na korist njihovom imidžu u javnosti.

Ova tri znaka će se iz različitih razloga pretvarati da im je stalo do vas, vaših problema i osećanja.

1. Vodolija

Ljudi koji imaju bilo kakav snažan emocionalni izliv čine da se Vodolija oseća veoma neprijatno. Oni bi radije uradili bilo šta drugo nego da uteše prijatelja koji jeca ili ljutog partnera. Međutim, Vodolije nisu sociopate. Oni znaju da izgleda loše ako su hladni i povučeni kada im se neko obrati za pomoć.

Ljubazni su jedan minut, a onda pobegnu već sledećeg kada se ukaže prilika.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

2. Blizanci

Za Blizance je ključno da se osećaju podržano, saslušano i poštovano. Blizanci će uvek biti zadovoljni i zahvalni ako dobiju ovu vrstu emocionalne podrške, a često obećavaju da će uzvratiti istom. Prečesto za sve kažu da, obećavajući da će biti tamo kada zatreba, ali to se neće desiti.

Oni obožavaju ljude, ali mogu da brinu samo o nekolicini. Blizanci su, s druge strane, zabrinuti za svoj imidž i prisustvo na društvenim mrežama, pa će dati sve odgovarajuće komentare i ohrabrenje ljudima kako bi izgledalo da im je stalo do svih.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

3. Strelac

Strelac želi da izgleda kao da im je stalo do svih i da uvek imaju pozitivan stav, ali to nije uvek tako. Imaju promene raspoloženja kao i svi drugi i vreme kada treba da vode računa o sebi. Strelac ima mnogo energije, ali to nisu beskonačne zalihe.

Oni ne žele nikoga da razočaraju, pa umesto da budu iskreni i priznaju da treba da se fokusiraju na sebe, pretvaraju se da im je stalo i kada jednostavno nemaju energije za to.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.