U OVOM SASTOJKU SE KRIJE TAJNA SAVRŠENOG PEČENOG KROMPIRA: Nema SRBINA koji GA ne jede KAO PRILOG (RECEPT)
Krompir, Foto: Printsceen/Youtube/ Uradi Sama- Ideje za kreativce

PREUKUSNO JELO

U OVOM SASTOJKU SE KRIJE TAJNA SAVRŠENOG PEČENOG KROMPIRA: Nema SRBINA koji GA ne jede KAO PRILOG (RECEPT)

Poslužiti toplo uz pečene kobasice, salatu od kiselog kupusa, ili po želji.

Objavljeno:

Savršen pečeni krompir.

Sastojci:

krompir

1 / 5 Foto: Printsceen/Youtube/ Uradi Sama- Ideje za kreativce

so, biber

crvena paprika

čili paprika

Krompir
foto: Printsceen/Youtube/ Uradi Sama- Ideje za kreativce

senf

ulje

1. Uključiti rernu da se greje na 200 stepeni. Krompir oljuštiti, ili samo dobro oprati sa ljuskom zajedno, pa iseći na deblje kriške.

2. Pleh obložiti sa papirom za pečenje, pa krompir ubaciti u pleh. Zatim posoliti, pobiberiti, pa posuti sa mlevenom crvenom paprikom i sa malo čili paprike. Sada sve izmešati.

Krompir
foto: Printsceen/Youtube/ Uradi Sama- Ideje za kreativce

3. Nakon toga dodati senf i preliti sa uljem i još jednom sve promešati.

4. Staviti u rernu da se peče na 200 stepeni i peći oko 30 minuta, sve dok lepo ne porumeni.

5. Poslužiti toplo uz pečene kobasice, salatu od kiselog kupusa, ili po želji.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.