OVO JE SESTRA DIJANE HRKALOVIĆ! Zbog KONTROVERZNE slike, vilice padaju do PODA (FOTO)
Dijana, Foto: Nenad Kostić

OBRATITE PAŽNJU

OVO JE SESTRA DIJANE HRKALOVIĆ! Zbog KONTROVERZNE slike, vilice padaju do PODA (FOTO)

- Da li bi ti mama dala da se udaš za Grobara - napisao joj je jedan pratilac

Objavljeno: 14:44h

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP, od kako je prestala da obavlja tu funkciju sve vreme provodi na Instagramu, gde maltene svakodnevno objavljuje selfije i pokazuje svoj novi stil.

Ovoga puta pokazala je i sestru, te pored komplimenata na račun izgleda dobila je i brojne komentare u kojima su pratioci komentarisali koliko sestra i ona liče.

- Da li bi ti mama dala da se udaš za Grobara - napisao joj je jedan pratilac.

Podsećanja radi, Hrkalović je marta ove godine saslušana u prostorijama SBPOK zbog navodne povezanosti sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom, kada je odbila poligrafsko testiranje. Poligraf je odbila i na saslušanju zbog povezanost sa aferom prisluškivanja predsednika. Beogradski mediji preneli su tada da je prvobitno pristala da bude testirana, ali da se u poslednjem trenutku predomislila i odbila.

Dijana
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Dijana Hrkalović u julu 2015. godine postala je sekretar Uprave kriminalističke policije (UKP), a dve godine kasnije državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Osim Dijane, još jedan član porodice Hrkalović oprobao se u politici i menadžmentu. Dok je Hrkalovićeva munjevitom brzinom dospela do samog vrha policije i politike, njen otac Dane zadržao se samo „na lokalu“. Ipak, tamo decenijama opstaje.

Požarevac je i pre Dijaninog oca imao poznate žitelje, a najpoznatiji su, bez sumnje, nekadašnji predsednik Jugoslavije Slobodan Milošević i njegova supruga Mira Marković, pa je taj kraj važio za uporište socijalista i julovaca.

Tako se i Hrkalović svojevremeno našao na izbornoj listi JUL za taj grad. Nakon promena, promenio se i on, pa se ubrzo našao na izbornoj listi Pokreta snaga Srbije, Bogoljuba Karića. To mu nije donelo mnogo uspeha sve dok pomenuti pokret nije postao koalicioni partner vladajuće Srpske napredne stranke.

Otac
foto: Printscreen

Tako je Dane Hrkalović 2014. postavljen za direktora JP „Ljubičevo“, što je zvanični naziv ergele „Ljubičevo“, a koju je osnovao još knez Miloš i poklonio Srbiji 1853. godine.

Kasnije se ispostavilo da se otac bivše državne sekretarke MUP oprobao i u privatnom, a ne samo u državnom sektoru, i da je tu bio neuporedivo uspešniji. On je zapravo osnovao već pominjano preduzeće „Stočar DH“.

Hrkalovićeva je 15. oktobra 2021. godine pozvana na saslušanje u Sektor za unutrašnju kontrolu Ministarstva unutrašnjih poslova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.