U JULU SU I ČUDA MOGUĆA ZA OVA 4 ZNAKA ZODIJAKA: Proverite da li ste među njima
Horoskop, Foto: Profimedia

astrologija

U JULU SU I ČUDA MOGUĆA ZA OVA 4 ZNAKA ZODIJAKA: Proverite da li ste među njima

Četiri horoskopska znaka će posebno pratiti sreća, pa proverite da li ste među njima

Objavljeno:

Jul mesec će biti pun povoljnih astroloških događaja, a kreativna energija Venere će nastaviti da vlada svetom, kažu astrolozi.

Svima će pomoći da sa malo uloženog truda i energije savladaju sve poteškoće. Četiri znaka će posebno pratiti sreća, pa proverite da li ste među njima.

1 / 7 Foto: Profimedia

Bik

Bik će biti najuspešniji na ljubavnom planu. Ovo je njihovo vreme za ulazak na ljubavnu scenu. Došao je trenutak u njihovim životima kada je vreme da se deluje hrabro i odlučno.

To se prvenstveno odnosi na one koji su u potrazi za svojom srodnom dušom.

Svi oni koji su već pronašli voljenu osobu, trebalo bi što više vremena da posvete komunikaciji sa partnerom.

Ne zaboravite na male znake pažnje, takođe podržite svoju srodnu dušu rečima i delima. Nemojte da se bojite da razgovarate o osećanjima i da težite međusobnom razumevanju.

Vaga

Vage će imati mnogo energije, pa će moći da se nose i sa najtežim zadacima. Još više sreće u njihovim životima biće ukoliko počnu da pomažu ljudima oko sebe. Važno je da podrška bude lako izvedena i pravovremena i da dolazi od srca.

Venera aktivira skrivene rezerve energije, tako da Vaga može da poveća svoju produktivnost na poslu i u ličnim poslovima. Biće manje umorne, što znači da će moći da rade ono o čemu su dugo sanjale.

Astrolozi preporučuju fokusiranje na rešavanje hitnih problema, radnih zadataka, kao i ispunjavanje prethodnih obećanja.

Jarac

Jarčevima će planete pomoći da povećaju efikasnost i da ojačaju energiju. Sada je savršeno vreme da preuzmete sve što vam se pruža, ali ništa ne radite napola.

Kako bi velika sreća bila uz vas, od prvog do poslednjeg dana ovog meseca, ni u kom slučaju ne bi trebalo da izneverite svoja uverenja. Takođe, važno je da svoje ambicije potkrepite trudom i delima.

Ukoliko zaista želite da postanete uspešniji, skupite hrabrost i krenite u nove pobede. Zvezde vas podržavaju.

Ribe

Ribe bi trebalo da zahvale Veneri, jer im pomažu da ostvare svoj puni kreativni potencijal. Osobe u znaku Ribe moći će to da učine u bilo kojoj sferi života, ljubavi, u poslu i ličnim poslovima.

Jul se može smatrati periodom prijatnih iznenađenja za Ribe. Uticaj će biti veoma povoljan. Planete će vam pomoći da izgladite unutrašnja iskustva i prilagodite se najboljem.

Ribe će svakako zapamtiti ovaj mesec, jer će u ovom periodu naučiti mnogo korisnih i zanimljivih stvari o sebi i svetu oko sebe.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.