DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JUL: Nepovoljan period za većinu znakova
Horoskop, Foto: Profimedia

VAŽNO

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JUL: Nepovoljan period za većinu znakova

Dnevni horoskop za 7. jul 2021.

Objavljeno:

Blizancima savetuje da ne budu impulsivni u ljubavi, a Strelčevima da ne budu zahtevni prema voljenoj osobi.

Ovan

Ljubav: Ne razumete partnerovo ponašanje, ali to Vam ne daje za pravo da samostalno odlučujete o zajedničkim planovima. Posao: Delujete nepoverljivo prema saradnicima i tražite nove informacije, kako biste pravilno razjasnili zajedničke dileme. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i vedri sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

Bik

Ljubav: Kod Vas provejava dobra volja i emotivna nota, a kod Vašeg partnera smisao za lepim i korisnim stvarima. Sjajno se dopunjavate. Posao: Obratite pažnju na različite detalje u novim pregovorima. Poslovno nadmudrivanje ponekad deluje suviše zamorno. Zdravlje: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Blizanci

Ljubav: Izbegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema porodici. Posao: Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneti ste idejom o velikom dobitku. Budite realni pri proceni svojih mogućnosti. Zdravlje: Dnevni horoskop za 7. jul 2021. Vam savetuje da usportite ubrzani ritam, opustite se.

Rak

Ljubav: Popustljivost pred voljenom osobom ne predstavlja znak emotivne slabosti. Opterećujete se pogrešnim idejama. Posao: Umete da napravite dobru procenu u poslovnim pregovorima. Razmislite u kom pravcu treba da tražite nove odgovore i rešenja. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga i da olakšate svoju savest.

Lav

Ljubav: Važno je da Vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da Vas ohrabri i odobrovolji. Posao: Neko Vam jasno daje do znanja, da se nalazite u dobroj poziciji. Važno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite potencijalne rivale. Zdravlje: Delujete aktivno i nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Devica

Ljubav: Delujete uznemireno, ali za razliku od Vas, partner tačno zna šta želi ili oseća. Stoga, ne dozvoljava promenu zajedničkih planova. Posao: Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao veliki gubitak, već kao dobar podsticaj za buduće poslovno-finansijske planove. Zdravlje: Planirajte omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Susret sa jednom osobom deluje zamorno, stoga tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo. Posao: Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima. Zdravlje: Ukoliko osećate psihološku tenziju, večernje sate posvetite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.

Škorpion

Ljubav: Ništa ne postižete principom negacije, uzaludno se protivite voljenoj osobi i teatralno demonstrirate svoju sujetu. Posao: Ponekad ne možete dobiti ono što želite, ali svaka situacija ima potencijalno korisno značenje ako se pravilno postavite. Zdravlje: Potrebna Vam je nečija podrška i moralno ohrabrenje.

Strelac

Ljubav: Ne budite suviše zahtevni prema voljenoj osobi. Postoji zdrava granica, do koje možete da postavljate svoje uslove. Posao: Suočavate se sa novim događajima na poslovnoj sceni. U sukobu različitih interesa otkrivate i nečije »slabosti«. Zdravlje: Dnevni horoskop za 7. jul 2021. Vam savetuje da je važno da se rasteretite od suvišnih briga.

Jarac

Ljubav: Partner deluje sumnjičavo i to se odražava na Vaše neraspoloženje. Ne želite da se sukobljavate oko sitnica koje Vas nepotrebno razdvajaju. Posao: Očekuju Vas različite obaveze, potrebno je da se dobro organizujete u susretu sa saradnicima. Na vreme zatražite nečiju podršku. Zdravlje: Izbegavajte neporne situacije koje Vas psihološki uznemiravaju.

Vodolija

Ljubav: Potrebno je da rešite svoje emotivne dileme, pre nego što Vas neko dovede pred svršen čin i u neugodnu situaciju. Posao: Preteranim isticanjem pred saradnicima privlačite negativne komentare. Gubite dragocenu energiju na neke sporedne situacije. Zdravlje: Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

Ribe

Ljubav: Razmislite u kom pravcu treba tražiti odgovore i rešenja koja Vam nedostaju. Zatajili ste pred partnerom. Posao: Imate poslovne procene. Potrebno je da povučete par poteza koji donose siguran dobitak. Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.