OVAKO SE SPREMA PILETINA NA BAKIN NAČIN: 1 POVRĆE joj daje SOČNOST, a tek ŠTA SE STAVLJA PREKO MESA (RECEPT)
Belo meso, Foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

za ručak

OVAKO SE SPREMA PILETINA NA BAKIN NAČIN: 1 POVRĆE joj daje SOČNOST, a tek ŠTA SE STAVLJA PREKO MESA (RECEPT)

Savršen predlog za ručak!

Objavljeno: 20:58h

Danas vam iz bakine kuhinje Srbija danas predstavlja recept za savršene rolnice od belog mesa.

Potrebno je:

pileća prsa

malo sirnog namaza

100 gr sira feta

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

malo sir namaza

pečena paprika

so, biber, beli luk granule

listovi slaninice po želji

3 kašike brašna

3 kašike prezli

2-3 jaja

Priprema:

Meso iseći na tanje komade, posoliti, pobiberiti i dodati belog liuka i peršunovog lista.

Svaki filet premazati sirnim namazom pa dodati listove paprika. Preko staviti sir feta i uviti u rolat, rolnice provući kroz brašno umućena jaja i prezle.

Ređati u podmazan pleh pa odozgo staviti listove slanine.

Peći na 220 stepeni C oko 40 minuta.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.