ZA MANJE OD POLA SATA DOBIĆETE NAJSOČNIJE MESO IKADA: Pre stavljanja u RERNU morate da DODATE OVO (RECEPT)
Meso sa povrćem, Foto: Printscreen/Youtube/ Lækre opskrifter

topi se

ZA MANJE OD POLA SATA DOBIĆETE NAJSOČNIJE MESO IKADA: Pre stavljanja u RERNU morate da DODATE OVO (RECEPT)

Biće vam potrebno manje od pola sata, a ukus je odličan

Objavljeno:

Belo meso će biti sočno ako ga ovako zapečete u rerni.

Belo meso jeste suvo, ali ako se pravilno pripremi bude baš sočno i ukusno. Umesto da ga pohujete ili grilujete, A Krstarica vam predlažemo da ga iseckate i prelijte divnim prelivom, a zatim zapečete.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/ Lækre opskrifter

Biće vam potrebno manje od pola sata, a ukus je odličan. Kao prilog je dovoljna samo salata.

Sastojci:

Belo meso iz rerne
foto: Printscreen/Youtube/ Lækre opskrifter

2 pileća filea 2 jajeta 150 ml pavlake za kvuanje provansalsko bilje, origano, kari 1 paradajz peršun

Priprema:

Belo meso iz rerne
foto: Printscreen/Youtube/ Lækre opskrifter

Piletinu iseckajte na kockice, pa stavite u vatrostalnu posudu. Jaja umutite i dodajte pavlaku za kuvanje, pa promešajte. Sipajte začine i prelijte preko mesa. Paradajz isecite na kolutove, pa stavite preko piletina i pospite seckanim peršunom. Pecite na 200°C oko 20 minuta.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.