EVO KO JE ZLOSTAVLJAO ĆERKU BALAŠEVIĆA! Razotkrila ih jednog po jednog
Foto: Stefan Jokić

SAZNAJEMO

EVO KO JE ZLOSTAVLJAO ĆERKU BALAŠEVIĆA! Razotkrila ih jednog po jednog

- Par godina unazad od te večeri moji roditelji pitali su doktora koliko imam šanse da preživim - nastavila je ona, a onda je usledio i odgovor doktora

Objavljeno: 16:02h

Jelena Beba Balašević, ćerka kantautora Đorđa Balaševića, otkrila je kako se svojevremeno nosila sa svojim invaliditetom.

Naime, Beba je nailazila na užasne predrasude nakon što je doživela stravičnu saobraćajnu nesreću 1998. godine.

- Tamo negde 2001. godine, kod Katedrale, uveče, 1. januara, grupa momaka pored kojih sam prolazila, u navijačku melodiju smestila je stihove: "Nauči da hodaš! Je*ote, nauči da hodaš! Nauči da hooodaaaš...". Jadna ja? Nisam - napisala je Beba i dodala:

- Par godina unazad od te večeri moji roditelji pitali su doktora koliko imam šanse da preživim - nastavila je ona, a onda je usledio i odgovor doktora.

- Malo, nažalost - rekao je on.

- Koliko malo? Jel ima bar jedan posto? - pitala je njena porodica.

- Toliko otprilike ima - bio je brutalan doktor.

1 / 3 Foto: Dragana Udovičić

- Jadna ja što mi grupa frajera peva na ulici da naučim da hodam? Nisam. Ja sam prošla kroz pakao i izašla iz njega - nastavila je svoju ispovest Beba i dodala:

- Da li je ružno? Jeste. Da li je očekivano? Jeste. Da li je to bio jedini put za ove 23 godine da mi je neko dobacivao ili komentarisao hod? Nije. Samo je to bilo među prvim iskustvima sa ljudima u ovom novom životu. Kao osoba sa uočljivom fizičkom manom, rano naučiš da od deset ljudi, jedan će ti pokazati saosećanje i razumevanje. Za ostalih devet, tvoj problem je čist senzacionalizam - istakla je ona.

- I to je tako. I 'pakao je prazan svi đavoli su ovde' i 'pakao to su drugi' i more drugih citata na istu temu od mnogo pametnijih od mene. Davno uočeno. Život me rano i dosta surovo naučio šta je pesnik uočio dok je brojao ljude s krsta - rekla je Beba i dodala:

- Rekla bih sada hvala svima svojima, poznatim i nepoznatim ali prepoznatim, osećajnim, dobrim i normalnim. Ali znam da njihova podrška nije usluga i zato neću - završila je Beba svoju potresnu ispovest.

Đorđe Balašević
foto: Printscreen youtube

Podsetimo, saobraćajna nezgoda desila se u zimu 1998.

- Auto se prevrnuo na krov. Vratni pršljenovi su mi ispali iz kičmenog stuba. To je stvorilo otok na kičmenoj moždini i totalnu oduzetost svih udova - objašnjavala je ranije Jelena i dodala da je već u kolima shvatila šta joj se desilo, a saputnicima je rekla da je slomila vrat.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.