probajte
OVO JE NAJZDRAVIJI RECEPT ZA HLEB: U ustima se TOPI zbog 1 VOĆKE u kojoj se SRBI GUŠE, sastojke IMATE KOD KUĆE
Izliti smesu i pleh i peći na 200 stepeni dok ne porumeni oko 40ak minuta
Može i za doručak i za večeru, u ovoj poslastici uživaće svi članovi porodice.
Ono što je najlepše u smesu možete pored banana kombinovati i neko drugo voće ili dodati kakao. Prilagodite hleb uzrastu dece ili dozvolite njima da ubace neki njima omiljeni sastojak.
Sastojci:
1 šolja šećera
1/2 šolje omekšalog maslaca
2 jajeta
3 zrele banane
2,5 šolje brašna
1 kašičica ekstrakta vanile
1 kašičica praška za pecivo
1 kašičica cimeta
1/2 šolje mleka
1/2 šolje seckanih oraha ( možete i da preskočite ako vam je dete alergično, biće podjednako ukusno)
Priprema:
Izmiksati šećer i puter ( ako nije omekšao, možete ga i istopiti). Onda dodati jaja, banane, mleko i ekstrakt vanile. Dobro umutiti pa dodati brašno i prašak za pecivo. Dobro umutiti dok ne bude lepa glatka smesa pa dodati orahe. Izliti smesu i pleh i peći na 200 stepeni dok ne porumeni oko 40ak minuta.
Prijatno!
(Espreso / Yumama)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!