"TREBAO JE DA SE ISPRAZNI ZA POLA SATA": 20-godišnjakinja ostala prikovana za KREVET nakon OVOGA (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook/Annie Marshall

šteta!

"TREBAO JE DA SE ISPRAZNI ZA POLA SATA": 20-godišnjakinja ostala prikovana za KREVET nakon OVOGA (FOTO)

20-godišnjakinji je rečeno da su joj se creva zavezala, i da će se uskoro oporaviti, mada zbog toga baš i nije mogla da pojede ni nekoliko zalogaja hrane.

Objavljeno:

Eni Maršal se prvi put susrela sa agonijom ove bolesti u mart 2022 godine, kada joj je zbog trovanja hranom, rečeno da su bolovi u stomaku samo privremeni, dok joj se želudac ne navikne.

Iako je zbog bola ostajala prikovana za krevet tokom celog dana, ona je posetila brojne lekare i specijaliste kako bi joj na kraju dijagnostifikovali bolest stomaka.

I ako je izgubila oba kamena, ona tvrdi da joj nijedan od lekova nije pomogao u ublažavanju bolova, što ju je odmah vratilo na tečnu ishranu.

Međutim, uz pomoć jedne grupe na fejsbuku je mlada Eni počela da leči svoju bolest konačno.

Eni je u grupi iskuskala; "Želudac je trebao da mi se isprazni za pola sata, ali meni se i posle četiri sata ispraznio nula posto."

1 / 6 Foto: Printscreen/facebook/Annie Marshall

"Zatim mi se javila žena iz Amerike koja mi je objasnila da je medicinska sestra već dvadeset godina, i da treba da pogledam MALS".

Naime, medicinska sestra se u svom životu susrela sa istim problemom, i jedino su MALS hirurzi mogli da je spase.

Roditelji i doktori su počeli da veruju da je anoreksična i da nije htela da se nosi sa svojim problemom, zbog čega su i dizali ruke od nje.

Nakon čega je Eni pronašla lekara čak u Teksasu koji je prihvatio da je operiše ali samo u slučaju ako uspe da ublaži simptome i doleti avionom do njegove ordinacije.

Međutim, i posle te operacije, ništa nije bilo bolje.

Ali, na njenu sreću žena ju je ponovo kontaktirala objasnivši joj i preporučivši ordinaciju u kojoj će se doktori pozabaviti njenim zdravljem.

"Kada su me pregledali, ustanovili su mi da mi je funkcija stomaka u potpunosti paralizovana, i da je to nešto najgore sa čim su mogli u karijeri da se susretnu.

"Ali bilo je lepo, da imaš dijagnozu i da znaš da nisi luda, posle silnih lekova za gastroparezu i lekarskih ubrizgavanja botoksa u stomak, ništa nije pomoglo."

"I ako je moj doktor bio ubeđen da ću i posle 2h preći na čvrstu ishranu, bolovi su mi se smanjili nakon operacije, ali bolest nije prošla, uprkos svemu."

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.