6 JELA KOJA ĆE VAS PREPOLOVITI KAO DIJETA DARKA LAZIĆA: Nećete verovati šta se našlo na spisku (FOTO)
Jela, Foto: Printscreen

PROBAJTE

6 JELA KOJA ĆE VAS PREPOLOVITI KAO DIJETA DARKA LAZIĆA: Nećete verovati šta se našlo na spisku (FOTO)

Nekoliko ideja koje zaista pomažu.

Objavljeno: 16:31h

Ukoliko pokušavate da smršate pored fizičke aktivnosti i suzdržavanja od brze i nezdrave hrane, bitno je i koje namirnice birate kako biste postigli ovaj cilj.

Na Instagramu je objavljeno nekoliko obroka koji su prema preporuci nutricionista najefikasniji u dijetama.

Na prvom mestu je domaća supa sa povrćem, pored toga što je puna vitamina, hidriraće vas i zasititi. Tu su zatim salate koje su bogate vitaminima i mineralima, naravno u pripremi vodite računa i nemojte dodavati više od jedne kašike i to malinovog ulja, a i so svedite na minimu.

Kajgana je takođe na listi obroka koji se preporučuju jer je veoma hranljiva, ne goji i puna je proteina neophodnih za izgradnju mišića. Tu su i razni smutiji u koje možete dodavati bukvalno sve što volite jesti od voća i povrća i napraviti omiljenu kombinaciju koja je ukusna i hranljiva.

Krompr je takođe dobar, ali u umerenim količinama i ne za večeru, jer je izuzetno hranljiv. Za kraj tu je veliki izbor jela koja se kuvaju, kod nas poznata jela "na kašiku", koja su odlična za probavu i metabolizam. Ovde možete zaista pripremati sve od graška, krompir paprikaša, boranije, čorbica, supica sa povrćem, pasulj i tako dalje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.