NJIMA PARE SAME STIŽU: Ova 3 ZNAKA su pravi magnet za NOVAC!
Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

NJIMA PARE SAME STIŽU: Ova 3 ZNAKA su pravi magnet za NOVAC!

Kao što ste imali priliku da čujete pojedini znakovi nikada nemaju para jer ih tera "maler", postoje oni koji su uvek finansijski stabilni

Objavljeno: 14:14h

Astrolozi su saglasni da postoje horoskopski znakovi koji su predodređeni da dobijaju novac čak i kada se ne muče, jer im pare "same dolaze"

Kao što ste imali priliku da čujete pojedini znakovi nikada nemaju para jer ih tera "maler", postoje oni koji su uvek finansijski stabilni.

Znakovi za koje se lepi novac su Lavovi, Bikovi i Jarčevi.

Horoskop
foto: Profimedia

LAV

Poznat kao kralj svih životinja, ovaj znak je predodređen da uživa u materijalnom bogatstvu. Čak i kada Lavovi nisu rođeni bogati, pred njima se uvek stvaraju okolnosti zbog kojih mogu lako da se obogate. Prirodno stanje Lavova je da uživaju, a poznato je da su pomalo lenji. Lavovi dostojanstveno nose svoju ličnost, ali su srećnici kada je novac u pitanju. Ovo je znak koji ima predispoziciju da stekne bogatstvo sa godinama.

JARAC

Znak za koji mnogi tvrde da je škrt, ustvari je samo oprezan kada je novac u pitanju. Najveći štediša horoskopa uvek ima neki skriveni "štek" gde čuva novac za "crne dane", jer je po svojoj prirodi racionalan i obazriv. Nikada nećete doživeti da Jarčevi naprave neracionalno ulaganje bez promišljanja. Jarčevi ne zarađuju novac preko noći ali su živi dokaz da se uporan rad i trud isplati.

BIK

Kako zemljani znak koji čvrsto stoji na zemlji, Bikovi su racionalni i veliki materijalisti. Astrolozi često govore da postoje dva tipa Bika, jedan je umetnički, a drugi materijalan. Bez obzira na ovu podelu, Bikovi su znak koji lako zarađuju novac jer retko kada rade nešto što im neće doneti materijalnu korist. Bikovi su odlični bankari ali i brokeri.

(Espreso/ Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.