NOVČANI HOROSKOP DO 26. JUNA: Ovi ZNAKOVI moraju da se SPREME da ne OSTANU BEZ PARA
Novac, Foto: Profimedia

obratite pažnju

NOVČANI HOROSKOP DO 26. JUNA: Ovi ZNAKOVI moraju da se SPREME da ne OSTANU BEZ PARA

Astrolozi kažu da čak i oni koji nemaju mnogo sreće sa novcem moći će značajno da poprave svoju finansijsku situaciju

Objavljeno:

Saznajte šta nedeljni novčani horoskop od 20. do 26. juna 2022. godine donosi vašem znaku.

Kraj juna mnogima donosi šansu da povećaju svoje prihode i ostvare uspeh u poslovanju. Svako ko ima ideje, sjajne inicijative ili želju za zaradom može da počne da sprovodi planove. Ključno je da izađete iz senke i hrabro pokažete inicijativu. Astrolozi kažu da čak i oni koji nemaju mnogo sreće sa novcem moći će značajno da poprave svoju finansijsku situaciju.

1 / 9 Foto: Profimedia

Ovan

Iskoristite nedelju za poslovne pregovore, pronalaženje onoga što vas ispunjava, novog posla…Dan letnjeg solsticija probudiće vam nove ambicije. Ostvarićete finansijski uspeh ako uspete da kontrolišete situaciju i ostanete fokusirani na svoj cilj. Naredni period nije dobar za velika ulaganja niti za pozajmljivanje novca.

Horoskop
foto: Profimedia

Bik

Trebalo bi što više da se aktivirate u finansijskom sektoru. Da biste povećali prihode, treba da radite više. Ove nedelje, zahvaljujući Veneri i solsticiju, očekuje vas niz od nekoliko srećnih i uspešnih dana. Budite taktični, nastupajte diplomatski, bez mnogo emocija, a naročito bez agresije. Uspeh se postiže strpljenjem i upornošću, znanjem kada treba da sačekate, a kada da pogurate.

Blizanci

U narednom otvoriće vam se novi uvidi i shvatićete šta zaista želite od života. Ovo će vas naterati da idete napred sa novom snagom. Spremite se za finansijske probleme na novom putu, ali ostanite dosledni svom cilju, marljivo radeći. Prelazak Venere u vaš znak u četvrtak otvoriće vam velike mogućnosti za povećanje prihoda.

Rak

Astrolozi vam savetuju da ove nedelje budete hrabriji i da ne tražite rešenja za složena pitanja tamo gde se ona ne mogu naći. Svi odgovori su u vama. Samo vaš unutrašnji glas će odgovoriti na pitanja kako uspeti u životu i da li vam trenutni posao donosi materijalnu satisfakciju. Kupovina stvari za kuću I za vaše najmilije popraviće vam raspoloženje.

Horoskop
foto: Profimedia

Lav

Započnite nedelju tražeći motivaciju jer će novopostavljeni ciljevi da probude u vama radni elan, želju za dokazivanjem i osvajanjem novih visina. Velike su šanse da dobijete unapređenje, povećanje plate ili čak poziv na novi posao sa većom platom i beneficijama. Samo vodite računa, nije uvek sve onako kako se na prvi pogled čini. Nigde nema lake i brze zarade. Astrolozi vam savetuju da se ne plašite rizika, ukoliko su opravdani.

Devica

Trenutno imate dosta zadataka, pa bi trebalo da se fokusirate na one najvažnije a ne da gradite previše ambiciozne planove. Odmereni rad će biti mnogo isplativiji od rizika i avantura. Možete da ostvojite sve što poželite, ali važno je da se ne preopteretite i ne pregorite na putu do ciljeva. Nema ništa loše u tome da napravite pauzu ili zatražite pomoć kada vam je potrebna.

Vaga

Ova nedelja neće biti najproduktivnija u pogledu karijere i zarade, ali će zato biti zanimljiva i puna dobre energije koju će vam obezbediti povoljan položaj planeta. Zaboravite na zavist i počnite da se iskreno radujete uspehu drugih jer time privlačite dobre šanse i za sebe. Ljubaznost i otvorenost će vam pomoći da povećate svoje šanse za uspeh i otvorite kanal za finansijski uspeh.

1 / 6 Foto: Profimedia

Škorpija

Neka vam ove nedelje u fokusu bude misao da se životni put menja prvenstveno snagom misli. Vreme je da verujete u svoj finansijski uspeh i počnete da radite ono što vam donosi zadovoljstvo, ali i više novca. Pod okriljem jake Venere, biće šanse da pronađete posao koji će vas zadovoljiti ne samo moralno, već i finansijski. Nedelja vam donosi šanse da pronađete rešenja za složena pitanja, izađete iz finansijskih poteškoća i dugova. Sada je glavna stvar da nikome ne pozajmljujete novac niti da se zadužujete.

Strelac

Tokom ove nedelje imate dobre uslove da započnete novi posao koji u potpunosti odgovara vašim potrebama, karakteru i očekivanjima. Letnji solsticij 21. juna donosi vam novu, moćnu energiju koja vam otvara nova vrata i šansu da uđete u do sada nedostižne krugove koji će imati veliki uticaj na vaše uspešno poslovanje u budućnosti.

Horoskop
foto: Profimedia

Jarac

Za vas dolazi povoljan period za donošenje finansijskih odluka koje mogu drastično da promene vaš život. Možete kupovati, ulagati u nekretnine, hartije od vrednosti, trgovati... Položaj planeta vam obećava dobre mogućnosti. Možete da rešite važne probleme, ostvarite zacrtani cilj i povećate prihode, samo budete posvećeni poslu, kao što i inače jeste.

Vodolija

Astrolozi vam savetuju da se spremite za akciju jer vas čeka nedelja puna događanja. Marljiv rad, predanost i kreativan pogled doneće vam više novca, otvoriti nove mogućnosti. Samo nemojte da budete lenji. Možete sve što poželite, ukoliko se malo više potrudite. U tom slučaju izlazite kao pobednici.

Horoskop
foto: Profimedia

Ribe

Ova nedelja biće povoljna za kupovine i ulaganja. Kada je posao u pitanju, budite spremni na poteškoće i dosta obaveza, pa će vam biti potrebno dosta energije kako biste savladali sve izazove. Iskoristite povoljan uticaj planeta da promovišete svoje ideje. Velike su šanse da uspete da sebi obezbedite povoljnije uslove za rad, kao i dodatni izvor prihoda. Kada dođu nova sredstva, prvo što treba da uradite je da pokrijete stare dugove.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.