POZNATA VODITELJKA BOLUJE OD RAKA: Oglasila se, koliko ovo SAMO BOLI, STRAŠNO...
Foto: Printscreen/Instagram/bowelbabe

tuga!

POZNATA VODITELJKA BOLUJE OD RAKA: Oglasila se, koliko ovo SAMO BOLI, STRAŠNO...

Više od četiri godine britanska voditeljka Debora Džejms bori se sa opakom bolešću koja joj svakodnevno otežava normalne životne aktivnosti

Objavljeno:

BBC-jeva voditeljka Debora Džejms povodom Dana očeva objavila je fotografiju na kojoj je otac češlja. Naime, Džejms se trenutno nalazi u četvrtom stadiju raka creva pa joj je vrlo teško da brine samo za sebe.

Srećan Dan očeva! Da, tata me češlja jer više nemam snage da se sama češljam"

- Napisala je na svojoj Instagram objavi.

Podsećamo, poznata voditeljka je trenutno na kućnoj nezi, na šta se odlučila nakon što je prekinula bolničko lečenje. Teška bolest voditeljke je dijagnostifikovana pre više od četiri godine, a napredak u lečenju često je delila sa pratiteljima na društvenim mrežama.

U bolnici je nedavno umalo preminula pa je njena odluka o prestanku lečenja bila krucijalna.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/bowelbabe

"Niko ne zna koliko mi je vremena ostalo, ali nisam u stanju da hodam, većinu dana prespavam, a o stvarima koje sam uzimala zdravo za gotovo sada mogu samo da sanjam. Znam da smo učinili sve što smo mogli", napisala je jednom prilikom na svom Instagramu.

U više od pet godina pisanja o tome kako bi 'ovo mogao biti moj poslednji Božić', kako neću dočekati svoj 40. rođendan ili videti svoju decu u srednjoj školi, nikada nisam mislila da ću pisati oproštajnu poruku. Mislim da je to bila buntovna nada u meni, ali mislim i da niko ne može da kaže da je zadnjih šest meseci bilo baš lepo. Sve je to kroz što prolazim srceparajuće, ali okružena sam tolikom ljubavlju da, ako mi išta može pomoći, mislim da ona hoće", napisala je u srceparajućoj objavi pa poručila kako za njome niko ne treba da žali, već da svi treba da uživaju u životu.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.