SKINULA SE VODITELJKA RTS-A I POKAZALA JAKE OBLINE: Sada znamo što je SRBI OBOŽAVAJU, ovakvu je NIKAD nismo videli!
Foto: RTS printscreen

OPA BATO!

SKINULA SE VODITELJKA RTS-A I POKAZALA JAKE OBLINE: Sada znamo što je SRBI OBOŽAVAJU, ovakvu je NIKAD nismo videli!

Zapalila mrećže golišavom fotkom!

Objavljeno:

Voditeljka jutarnjeg programa na RTS-u, Ivana Milenković, toliko dobro izgleda u kupaćem kostimu, te da je njeno telo merilo šera - "eksplodirao" bi.

Ivana je trenuto na odmoru u Herceg Novom, gde uživa u vrelom danu na moru, a pokazala je i zašto važi za jednu od najlepših i najgodnijih voditeljki.

Lepa Ivana je pozirala na brodiću u kupaćem kostimu koji prati liniju tela i istče njenu savršnu figuru, ravan stoma, struk za poželeti, ali i dekolte.

Ivana Milenković
foto: Printscreen

Ona je mnoge ostavila bez teksta svojim izgledom koji ne možete primetiti na televiziji, gde je u veoma svedenom i smernom izdanju, no, sada je bukvalno "srušila" Instagram. Poznato je i da je ona veoma školovana, a ne samo lepa voditeljka.

Ivana je dobila brojne komplimentena račun izgleda, a jasno je da toliko dobro izgleda da bez problema može stati na crtu i svetskim top modelima.

1 / 10 Foto: instagram/ivanamilenkovic

"Zgodnica", "Kakva si mačka", "Lepotica", "Morska sirena", "Božanstvena žena", "Au, od ovoga može da se rikne", "Neodoljiva žena", "Vau, savršena si", "Provokativno, a damski", "Ostao sam bez komentara, sve gori", "Ludilo kako žena izgleda", neki su od komentara.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.