OVO JE PRAVA ISTINA O VISINI MILOŠA BIKOVIĆA! Ostaćete u potpunom ŠOKU
Miloš Biković, Foto: © ATA Images

KO BI REKAO

OVO JE PRAVA ISTINA O VISINI MILOŠA BIKOVIĆA! Ostaćete u potpunom ŠOKU

Među mladim glumcima sa naših prostora, svakako treba izdvojiti Miloša Bikovića, kao jednog od najtalentovanijih.

Objavljeno: 10:59h

Svoju glumačku karijeru Miloš je otpočeo u seriji „Stižu dolari“, sa manjom ulogom. Današnju popularnost, kako kod nas tako i u Rusiji, gde je dobio status zvezde i gde Miloš uglavnom snima u poslednje vreme, stekao je zahvaljujući ulozi u domaćem filmu i seriji „Montevideo, Bog te video“, te nastavku „Montevideo, vidimo se“

Biografija Miloša Bikovića

Miloš Biković se rodio 13. januara 1988. godine u Beogradu. Njegov stariji brat Mihailo, od koga je Miloš mlađi čak 16 godina, posvetio je svoj život veri, zamonašivši se, a danas je iguman manastira Jovanje.

Svog brata Miloš vrlo često posećuje, prilikom čega vode duge razgovore, koji Milošu, kako i sam kaže, jako puno znače, te mu pružaju spokoj, a takođe mu reči starijeg brata omogućavaju da shvati besmisao materijalnog života.

Detinjstvo Miloša Bikovića nije bilo baš najsjajnije. Naime, njegovi roditelji su se razveli kada je on bio veoma mali, tada je Miloš imao samo pola godine, a otac mu je preminuo 2006. godine.

1 / 10 Foto: Instagram

Iako se o Miloševom privatnom životu malo zna, jer on sam retko priča o tome, želeći da zadrži svoju privatnost, (poznato je da je prilikom jednog gostovanja na TV „Prva“, tokom festivala „Kustendorf“, voditeljka te emisije je konstantno navaljivala da Miloš priča o svom životu, postavljajući mu intimna pitanja, dok je on na svako od tih pitanja odgovarao sa „nemam komentar“), ono što je znano u vezi Miloša je to da je tokom studiranja bio u vezi sa svojom koleginicom iz klase, inače ćerkom naše proslavljene glumice Vesne Čipčić, Anjom Alač. Anja i Miloš su nakon raskida ostali u jako dobrim odnosima o čemu svedoči i to da su diplomsku predstavu pripremali zajedno.

Miloš Biković visok je 1.88cm

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.