OVE TRI STVARI ĆE VAS ISCEDITI! Topi kilograme kao od ŠALE ZA SAMO 7 DANA (RECEPT)
Cimet, Foto: Printscreen

PROBAJTE

OVE TRI STVARI ĆE VAS ISCEDITI! Topi kilograme kao od ŠALE ZA SAMO 7 DANA (RECEPT)

Neke prirodne alternative pokazale su se pouzdanim i sigurnim saveznicima za mršavljenje, poput određenih napitaka sa sastojcima koje sigurno imate kod kuće. Takvi napici pomoći će vam pri gubitku kilograma bez ikakvih zdravstvenih rizika

Objavljeno: 14:55h

Cimet je čudesan začin koji je neophodan u regulaciji nivoa šećera povećanjem nivoa peptida. Takav porast izaziva odgođeno pražnjenje želuca, što znači da jedete manje jer duže imate osećaj sitosti.

Istraživanja su pokazala da cimet ubrzava metabolizam i obezbeđuje bolje varenje ugljenih hidrata i povećano sagorevanje kalorija; što rezultira većim gubitkom težine. Kalcijum u cimetu deluje na način da je gojenje otežano zbog poboljšanog sagorevanja masti i smanjenog skladištenja masti u telu.

Zdravlje, Luk, Cimet
foto: Profimedia

Med je takođe bitan sastojak za mršavljenje. Pospešuje rad metabolizma, posebno kod sagorevanja masti. Takođe jača jetru i ublažava hormone stresa. Takođe služi kao efikasan sagorevač masti.

Dodajte pola kašičice cimeta u prahu u šolju s ključalom vodom. Šoljicu dobro poklopite i ostavite da se napitak ohladi dok ne postane mlak, a potom dodajte dve kašičice sirovog meda. Polovinu napitka popijte neposredno pre spavanja. Ujutru popijte natašte. Za najbolje rezultate pijte napitak s cimetom i medom nedelju dana.

(Espreso/Sensa.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.