RADILA JE SEBI OVO SA 2 PRSTA I SVE SNIMILA KAMEROM: Evo zbog čega savetuje i drugima ISTO (VIDEO)
Foto: Tik tok printscreen

ZA DEBLJI NOVČANIK

RADILA JE SEBI OVO SA 2 PRSTA I SVE SNIMILA KAMEROM: Evo zbog čega savetuje i drugima ISTO (VIDEO)

Zamislite sebe kako pred neki važan događaj stojite pred ogledalom i sa dva prsta tapkate po tragu nevidljivih tačaka na svom licu, grudima i ispod pazuha, sve vreme mirnim glasom ponavljajući afirmaciju. Zvuči potpuno sumanuto?

Objavljeno: 12:37h

Izvesna Ivana koja stoji iza TikTok profila "tapkanje sa Ivanom" misli da je ova metoda apsolutno efikasna i u svojim videima pratioce uči kako da "probude vibraciju novčanog obilja", iliti kako da privuku novac.

U videu koji sada kruži društvenim mrežama, Ivana sa dva prsta tapka po čelu uz mantru: "Dozvoljavam novcu da ulazi u moj život lako i bez napora", zatim se tapka po slepoočnici da bi se "oslobodila svih negativnih uverenja vezanih za novac", i tako dalje, u istom stilu.

Inače, radi se o metodi po imenu EFT (skraćeno od engleskog naziva Emotional Freedom Techniques), posebnoj varijanti kineske akupresure koja je poslednjih godina očarala ne samo mnoge zvezde, već i milione Amerikanaca. Zagovornici ove metode samopomoći tvrde kako je tapkanjem po akupresurnim tačkama (koje su u stvari energetski meridijani tela) dok se fokusirate na uzročnik stresa, moguće olakšati fizički i/ili duhovni bol.

Da li biste isprobali ovu tehniku?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.