DESILA SE SMRT! Opraštaju se od Lončar
Foto: Pexels

tuga

DESILA SE SMRT! Opraštaju se od Lončar

"I kada su me 2006. pozvali u bolnicu da se pozdravimo, jer neće dočekati jutro, rekla je: 'Ne brini, izboriću se.' I izborila se za produžetak utakmice koji je trajao 16 godina", dodala je

Objavljeno:

Hrvatska glumica Vitomira Lončar na društvenim se mrežama oprostila od svoje majke, koja je preminula 5. juna. Na Instagramu je objavila njenu fotografiju, a na Facebook profilu joj je posvetila duži status u kojem je napisala kako se zaustavio motor za koji je "mislila da je nemoguće da ikada stane".

"Uspela je svojom neverovatnom snagom i lukavošću završiti škole koje nitko nikada nije verovao da može i postala je, sa samo jednom zdravom rukom, nastavnica fiskulture, rukomenti sudija, trener...", napisala je Lončar o svojoj majci.

"I kada su me 2006. pozvali u bolnicu da se pozdravimo, jer neće dočekati jutro, rekla je: 'Ne brini, izboriću se.' I izborila se za produžetak utakmice koji je trajao 16 godina", dodala je.

"Naučila si me boriti se. Naučila si me deliti. Naučila si me davati. Naučila si me čekati. Naučila si me voleti život. Usprkos svemu. Hodaj, mama, hodaj. I pleši. I čekaj me", zaključila je Lončar svoj oproštaj od majke.

Vitomira
foto: Printscreen/Facebook

Od svoje se bake oprostila i Buga Marija Šimić, glumica i kći Vitomire Lončar. Na Instagramu je napisala kako će se bake sećati "tvrdoglave do bola" i "željne za avanturom". "Jer ti si volela život kao nitko. I slavila si ga kao niko. I znam da sam tvoja unuka svaki put kad me uhvati potreba za hodanjem. Kad mi se onaj mali vražićak u očima upali i zapali u meni želju za avanturom", napisala je Buga Marija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.