ŠNICLE U PARADAJZ SOSU OD KOJIH VODA NA USTA IDE: Postoji i idealan momenat za DODAVANJE BELOG LUKA (RECEPT)
Foto: Printscreen/youtube/Kuhinjaza10

šta kuvati danas?

ŠNICLE U PARADAJZ SOSU OD KOJIH VODA NA USTA IDE: Postoji i idealan momenat za DODAVANJE BELOG LUKA (RECEPT)

Mi vam predlažemo ukusne šnicle u paradajz sosu, ako nemate ideju šta da spremite za ručak

Objavljeno:

Mi vam predlažemo ukusne šnicle u paradajz sosu, ako nemate ideju šta da spremite za ručak

Sastojci:

  • četiri teleće šnicle
  • crni luk
  • tri čena belog luka
  • 400 g paradajz pelata
  • 250 ml vina
  • malo šećera
  • tri kašike peršuna
  • dve kašike origana
  • dve kašičice mlevene paprike
  • bistra goveđa supa (od kocke)
  • ulje
  • so, biber
1 / 8 Foto: Printscreen/youtube/Kuhinjaza10

Pred kraj prženja dodajte i beli luk, zalijte vinom i dinstajte da vino malo ispari.

Umešajte ostale sastojke sem peršuna, sipajte oko 700 ml vode i krčkajte oko 45 minuta da meso omekša i da se sos zgusne.

Pospite peršunom i služite uz pirinač, krompir pire ili pomfrit.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.