Foto: Printscreen/youtube/Kuhinjaza10
šta kuvati danas?
ŠNICLE U PARADAJZ SOSU OD KOJIH VODA NA USTA IDE: Postoji i idealan momenat za DODAVANJE BELOG LUKA (RECEPT)
Mi vam predlažemo ukusne šnicle u paradajz sosu, ako nemate ideju šta da spremite za ručak
Objavljeno:
Mi vam predlažemo ukusne šnicle u paradajz sosu, ako nemate ideju šta da spremite za ručak
Sastojci:
- četiri teleće šnicle
- crni luk
- tri čena belog luka
- 400 g paradajz pelata
- 250 ml vina
- malo šećera
- tri kašike peršuna
- dve kašike origana
- dve kašičice mlevene paprike
- bistra goveđa supa (od kocke)
- ulje
- so, biber
Pred kraj prženja dodajte i beli luk, zalijte vinom i dinstajte da vino malo ispari.
Umešajte ostale sastojke sem peršuna, sipajte oko 700 ml vode i krčkajte oko 45 minuta da meso omekša i da se sos zgusne.
Pospite peršunom i služite uz pirinač, krompir pire ili pomfrit.
(Espreso/Alo)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!