POHOVANI AVOKADO? Da, moguće je, uspeva i POČETNICIMA (RECEPT)
Foto: Printscreen/youtube/ Adelina Kocht

preukusno!

POHOVANI AVOKADO? Da, moguće je, uspeva i POČETNICIMA (RECEPT)

Ukusno i zdravo!

Objavljeno:

Sastojci:

  • dva avokada
  • dva jajeta
  • četvrt šolje brašna
  • četvrt šolje mlevenog kima
  • šolja prezli
  • kašika suvog peršuna
  • so, biber

Priprema:

Brašno pomešati sa mlevenim kimom i peršunom, pa posoliti i pobiberiti. Avokado očistiti i iseći na kriške.

Avokado
foto: Printscreen/youtube/ Adelina Kocht

Svaku krišku umakati najpre u brašno, pa u umućena jaja i na kraju u prezle. Slagati u pleh obložen papirom za pečenje, pa peći u rerni na 240 stepeni oko 15 minuta.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.