PRŽENICE NA MALO SPECIFIČNIJI NAČIN: Na ovaj SASTOJAK nećete ostati RAVNODUŠNI (RECEPT)
Foto: Printscreen/youtube/KuvajsaAleksom

ODLIČAN DORUČAK!

PRŽENICE NA MALO SPECIFIČNIJI NAČIN: Na ovaj SASTOJAK nećete ostati RAVNODUŠNI (RECEPT)

Lako ih je spremiti, teško im je odoleti

Objavljeno:

Savršene prženice bi trebalo da budu meke i kremaste u sredini, a zlatne i hrskave spolja. Najčešće se služe za doručak i odličan su način da se iskoristi stari hleb od prethodnih dana.

Za njihovu pripremu je potrebno malo sastojaka koje već imate kod kuće, ali recept za ove prženice se razlikuje od ostalih.

1 / 4 Foto: Printscreen/youtube/KuvajsaAleksom

Tajna je u jednom sastojku koji im daje specifičan ukus kom nećete moći da odolite. Ovako spremljene ih možete jesti i sa slanim i sa slatkim namazima.

Sastojci:

  • 1 vekna starog hleba
  • 3 jaja
  • 200 ml mleka
  • so
  • 100 gr puter

Priprema:

Jaja, mleko i malo soli sjedinite u dubokom tanjiru. Hleb isecite na kriške, pa svaku krišku umočite u smesu od jaja i mleka.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.