ZAR JE MOGUĆE DA MARIJA KARAN IMA OVOLIKO GODINA?! Zaprepastićete se (FOTO)
Marija Karan, Foto: Instagram printscreen/marakaran

KO BI REKAO

ZAR JE MOGUĆE DA MARIJA KARAN IMA OVOLIKO GODINA?! Zaprepastićete se (FOTO)

Marija Karan je srpska glumica koja živi i radi na relaciji Los Anđeles - Beograd

Objavljeno: 18:37h

Karan je najupečatljivije uloge ostvarila u seriji "Ljubav, navika, panika" i u filmu "Jesen stiže, dunjo moja".

Privatni život

Marija je od malih nogu pokazivala talenat za glumu kojom je počela da se bavi sa 18 godina. Završila je Zemunsku gimnaziju, prirodni smer, a nakon toga je studirala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Njene kolege sa klase su: Kalina Kovačević, Nada Macanković, Ana Marković i Nikola Rakočević. 2006. godine Marija je počela da živi u Londonu gde se školovala, a 2009. godine se preselila u Los Anđeles gde je počela da gradi karijeru. Vrlo brzo se navikla na tamošnji stil života i stekla je veliki broj prijatelja.

Marija Karan
foto: Instagram printscreen/marakaran

2010. godine glumica je u anketi dnevnih novina Blic izabrana za najpoželjniju slobodnu ženu u Srbiji i najseksepilniju domaću glumicu današnjice. Iste novine su objavile da su Marija i vaterpolista Vanja Udovičić osobe sa idealnim proporcijama lica.

Smatra da je popularnost nije promenila i da je zahvaljujući unutrašnjem osećaju i doslednosti izgradila svoj imidž. Stekla je samopouzdanje koje joj omogućava da savlada nove izazove i čvrsto veruje u sebe. Glumu doživljava kao veliku trku i borbu u kojoj nema posustajanja. Rođena je 29. aprila 1982. godine u Beogradu i ima tačno 40 godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.