"MOJA TRUDNA ŽENA VIŠE NIJE HTELA SE*S": A onda je uradio GROZNU STVAR
Ilustracija, Foto: Profimedia

pao na test!

"MOJA TRUDNA ŽENA VIŠE NIJE HTELA SE*S": A onda je uradio GROZNU STVAR

Iako su pre bili puni strasti, njegova supruga sada mesecima odbija seks, što on jako teško podnosi

Objavljeno:

Moja žena nije zainteresovana za seks otkad je saznala da je trudna. Do tada smo bili puni strasti i imali smo seks svaki dan, ali samo par dana nakon što smo saznali da ćemo dobiti bebu, počela me odbijati.

Osećam se odbačeno i kao da sam joj služio samo zbog deteta. Obično kaže da nije raspoložena ili da ćemo tako povrediti bebu. Znam da ćemo oboje biti iscrpljeni kada se beba rodi, pa me strah da će ovakva situacija biti još godinama - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Nedavno je u gradu sreo staru prijateljicu sa fakulteta koja prolazi kroz razvod. Ona je počela flertovati sa njim, a on je uzvratio. Otišli su na piće, a on je popio malo previše i nije mogao voziti, pa su odlučili podeliti taksi. Taksista je u jednom trenutku naglo skrenuo i on je pao na nju pa su se počeli strastveno ljubiti.

Brak
foto: Profimedia

- Od tada mi stalno šalje poruke i želi da se ponovno vidimo, ali znam da ćemo sigurno spavati zajedno ako opet izađemo. Volim svoju ženu i moram ovo da rešim pre nego što napravim nešto zbog čega ću se kajati- nastavio je.

- Telo vaše žene se menja i verovatno se oseća umorno i pomalo kao da je bolesna, što onemogućava seks. Ovo je prvi veliki test vaše veze, stoga umesto da se povlačite, usredotočite se na to da joj pružite podršku. Ako volite svoju ženu i želite da vaše dete odrasta u srećnom domu sa oba roditelja, onda zanemarite poruke te prijateljice. Recite svojoj supruzi da vam nedostaje intimnost seksa i pitajte je kako se ona osjeća. Ako ste dovoljno bliski da imate seks, onda biste trebali biti dovoljno bliski da razgovarate o tome. Još uvek možete imati seksualni život, iako onaj koji uključuje kompromis - odgovorila mu je Deidre.

(Espreso/VečernjiList)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.